Najbolj seksi moški med astološki znamenji
V svetovnem merilu je res nekaj čednih kozorogov, pri nas pa ravno ne. Upoštevati je treba tudi, da se nekatera astrološka znamenja raje ukvarjajo s šov biznisom kot druga oziroma so bolj medijsko izpostavljena. Če bi izbirali najlepšega zdravnika, veterinarja ali strojnega inženirja, bi bil verjetno drugačen rezultat.
Ja in ne. Lepota je itak stvar okusa. Pri tem pa imata kar veliko besede mars in venera, pa še kaj od aspektov zraven, hiše, … Zame so fatalni biki in škorpijoni, redko kateri ki ga poznam, mi ni lep, seksi. Dvomim, da gre za naključje.
Ovni so mi privlačni, ne bi pa nikoli živela z ovnom. Tehtnica, bik, ja…ostali niti pod razno. Za živet z nekom, se mora poklopiti precej več zadev kot le to, da rečeš, da ti je privlačen in seksi.
anonimno7550, 11.11.2023 ob 10:54
Sam sem bik pa star 35 in samski. Če bi to držalo ne bi bil samski. Pa sem atletske postave
O tem sem glih pisal prej…ena zgoraj napisala, kako bi si vse bike domov pripeljala, ker so baje vsi grrrr….upam, da ne bo pri nekaterih razočarana glede vizualnosti ali pri določenih glede karakterja…čeprav je bik…
tudi219, 11.11.2023 ob 10:12
Tudi ovni niso od muh. Škoda, da so po naravi egoisti. Dol jim visi, če prizadenejo partnerja.
to ni egoist, ampak realno gleda na tvoj astrološki znak.
Ovni so zakon, nežni in dobri ljubimci, radi pomagajo pri gospodinjstvu, vzgoji otrok, vse- VSE… res pa je da ne trpijo zmerduš, ki se zmrdujejo za vsako figo, trmastih bab, zamerljivih… ovni so nežni radi imajo seks, večkrat kot je boljše je
U Č I T E L J I C A, 11.11.2023 ob 18:54
to ni egoist, ampak realno gleda na tvoj astrološki znak.
Ovni so zakon, nežni in dobri ljubimci, radi pomagajo pri gospodinjstvu, vzgoji otrok, vse- VSE… res pa je da ne trpijo zmerduš, ki se zmrdujejo za vsako figo, trmastih bab, zamerljivih… ovni so nežni radi imajo seks, večkrat kot je boljše je
Sem ovnovka, drži tudi zame.😁👍
Kokoši anonimno, 11.11.2023 ob 18:50
Sej zato pa imam jaz toliko uspeha pri 18 in 20 letnih fantih.
Ker čeprav sem že v srednjih letih sem oboje našteto zgoraj. In znamenje in podznamenje.
Kozorog in bik. Dvakrat rogato znamenje. Torej si vrag, ki mlade fante spelje na napačno pot.