Najdi forum

najem avtodoma

Kje/pri kom ste najeli avtodom in kako to poteka?

Adria

Avto dkm se ne splača.
Je dtag dlede na B&B smrfi ko kuhaš serješ pa še zopfn je z vkžnjo parkiranje

Mi vsako leto gremo kam z avtodomom, ampak nikoli preko Adrie ipd. Prvič sem pregledala vse te strani in so bile cene 2x višje kot pri privatnikih. Prvi dve leti sva tako imela od Uni, pri Qlandiji v MB, gospod, zelo pedanten, zelo lepo ohranjen avtodom:
http://www.uni.si/rezervacija.html

Letos pa od Seke iz bližine Ptuja, ker se poznamo in je imel slučajno fraj in še precej bolj poceni.

Torej, jaz kakih 180 eur ipd. za dan najema ne bi dala. Navedena sta mi dala za 100 ali še manj na dan.

butl, mi smo hodili na ture, denimo po Švici, S Italija in J Švica, ali pa po Jadranu do Črne Gore, ali gor do Baltika, Litva, Latvija, Estonija… in nismo vedeli, kako se bo izšlo, do kod bomo kateri dan prišli in je bilo super z avtodomom, da nimaš vsak dan še iskanja, kje bomo spali. Če si seveda dovolj spreten šofer. Če ima B&B, greš najbrž jest v restavracijo. Tudi pri avtodomu lahko greš. Srati pa tudi ni treba v avtodomu, mi ne, razen če je sila pri otrocih. In otroka zelo uživata v avtodomu. Ne bi ga pa kupili, ker je predrag, razen ko bi bila že v penziji z možem in zdrava, da bi se ves čas kam vozila, ampak dvomim.

Danes skoraj na vsakem vogalu že oddajajo avtodome tako da vtipkaj na net in ti bo veglo ven kar lepo število.
Zdaj ni več glavna sezona tako da bodo cene za najem padle in dobiš tudi že za 70 eur na dan. Potrebno pa je dati kavcijo mi smo dali okrog 400 eur.
Najem avtodoma olus gorivo olus avtokwmp je dnevni strošek cca 200 eur.
Smisel avtodima je potovanje oz prwmikanje nikakor pa teden dni v kempu. Pa tudi voznik mora biti malo Verziran za tako garo vozit oz bolj parkirat.
Avtodomi so povečini goli tako da vsa posoda, stoli, moraš sam dodat.

Tule je celi vodič o najemu avtodoma, vse kar potrebuješ, vse informacije. Meni izgleda kar ok. Vaš link

Tukaj boste našli vse informacije glede najema avtodoma, od cen najema, dodatne opreme, odgovori na pogosta vprašanje, notri pa je tudi seznam ponudnikov izposoje avtodomov v SLO: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/najem-avtodoma/najem-avtodoma-cena-prednosti-slabosti-izposoja-avtodoma-cenik/


Cena ugodna. Ampak je še varščina!
Me pa moti omejitev km!
200 na dan pri najemu manj od 5 dni in 400 km na dan pri najemu daljšemu od 5 dni!
Z avtodomom smo že šli in še bomo šli na potovanje!

Dober članek o tem kako se obračuna cena najem avtodoma in kaj je vključeno https://www.najemavtodoma.net/najem-avtodoma-cena/

New Report

Close