Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Najemnina – koliko?

Najemnina – koliko?

Kolikšen znesek mesečne najemnine se vam zdi primeren za 50 m2 stanovanja v dvostanovanjski hiši s skupnim vhodom in skupnim predprostorom? Stanovanje je v približno 50 let stari hiši, ni izolirano, grajena še dobesedno s kamnom in blatom, neopremljeno, s centralno kurjavo na drva in kurilno olje. Hiša je na podeželju, 70 km in Ljubljane, v krogu 14 km samo trgovina z jestvinami. Skratka nobene posebne komoditete, ampak verjetno bomo primorani nekaj časa preživeti v njej.
Koliko bi torej vi bili pripravljeni mesečno dati, skupaj s stroški, za takšno stanovanje. Vsa napeljava in števci so žal skupni za celotno hišo, v zgornjem nadstropju živijo lastniki.

Max 50 tisoč

lp, ewy

Hvala za tvoj odgovor.
Še to, mi se dogovarjamo za med 45.000 in 55.000 SIT in nekateri znanci so mnenja, da ni veliko. Meni se zdi pa kar dovolj, če že ne preveč, če bomo slučajno pristali na 55.000.

Znanci so plačevali za celo hiško na podeželju cca 30 000 sit plus stroški.

lp

jaz za to kar si napisala več kot 30.000 max 40.000 nebi dala

Mi plačujemo 43.000 v Celju. Mislim, da je 30 000 čisto dovolj.Plus stroški, seveda.vprašanje napisal:

Če ti je kaj v pomoč pri določitvi zneska: midva oddajava dvosobno stanovanje, 60 m2 (dvostanovanjska hiša, skupni vhod) – opremljeno, kurjava je plin, stroški so vključeni, hiša je stara malo manj kot 30 let, v starih Murglah, dvema študentoma za 80.000 skupaj.

piškotek to je pa zelo ugodno!!!

lp, ewy

6 km iz Ljubljane, montažna hiška stara 40 let, cca. 60 kvadratov*2 (pritličje samo pomožni prostori, nadstropje pa stanovanje), brez centralne (!!), parcele cca. 850 kvadratov, smo pa sami – 65.000 SIT mesečno + stroški (ki pa so precej precej nižji od stroškov enosobnega stanovanja v Ljubljani). Oprema je, z izjemo kuhinje, naša.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Glede starosti hiše sem se malo slabo izrazila. Pred približno 50 leti je bila obnovljena. drugače je pa to hiša, ki je v osnovi stara več kot 100 let, kasneje dozidana zgornja etaža.

Se strinjam, max. 30 tisoč.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

res max 30.000 s stroški vred. nočem izpast nesramna..ampak tole stanovanje se sliši grozljivo. Sej najbrž lepo izgleda, ampak glede na to da veš (upam da vse) minuse (neizolirano, 70km iz LJ – predvidevam da tudi od službe, neopremljeno) se ne pusti nategovat!

New Report

Close