Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Najini trenutki

Najini trenutki

Kako se s partnerjem sproščate, relaksirate, ob večerih, ko vaši malčki sladko zaspijo ali pa so pri babicah in dedkih v varstvu?

Ko mali zaspi, ponavadi zaspim z njim, al grem pa dol, pa spijeva kakšn pirček.

Takoj ko pridem domov, sledi pol ure samo za naju -raport dneva, kaj se je komu zgodilo. Včasih tudi kak požirek vina spijeva ali kakšen sir pozobava, čebljava, kaj na TV pogledava, če je vredno, tam proti polnoči se pa premakneva v spalnico.

Včasih pa zaidevo tudi v kakšno gledališče, zdaj, ko ga imava spet pred nosom :))

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Takrat ko mala spi, zvečer pa gremo vsi trije skupaj spat. Ponavadi poslušava muziko, se pogovarjava, zmasirava, privoščiva tiste stvari;o)

Dolgo časa kar nisva vedela kam sama s seboj, ko je otrok zaspal, malo sva se izgubila en za drugega takoj po porodu, nisva si posvečala nič časa. Mislim, da sva se morala prav naučiti kako najbolje izkoristit čas, kadar sva sama. Zdaj je bolje, obvezno se čim več crkljava (kakorkoli že) kadar je prilika:)

Kavc v dnevni… Včasih čohanje, včasih poležavanje in gledanje TV-ja, včasih kaj več…

Dete je še malo tako, da sama še ne hodiva zvečer ven… Mičkeno manjka romantike al pa kanček strasti, ampak upam da bo boljš…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

naslov posta me spominja na NAJINI MOSTOVI . Tako lep film, a ne. O najinih trenutkih moram pa še mal premislt, kaj naj odgovorim. Imamo petletnico in dojenčka, hm, kam gre cajt čez dan??? Kje se trenutki?

Ojoj, to pa ni za sem…

Vsaj zadnje case ne…;-)))

zakaj ni za sem? zato ker se samo o otrocih pogovarjate in ker ste vse super mame, to naj bi bil starsevski čvek pa ste naredile še en forum starši staršem veste možje tudi pašejo v družino in sex tudi in naj vsa ne bo sram drage dame, ker ste za vaše drage sončke tudi morale to delat. Pa da ne bo pomote, imam tudi sama dva majhna sončka. To je zdej en privat forum 10 žensk, da se srečujete v Ljubljani, halo in se obkladate s ti si srček , ti si sonček, …Dejte no saj ste odrasle.

Malo razmislite!!!!

Za svoje pisanje se opravičujem se edino Špelini in vsem ostalim, ki se jim dogajajo resnično hude stvari.

Se popolnoma strinjam s tabo Tadeja

BRAVO na tvoji izjavi

Mogoče je pa Dove mislila bolj osebno . Sem pa že opazila, da moraš včasih prav dobro prebrati kak post, da ugotoviš ali se je kdo hecal ali pa je kaj mislil resno ..

Sicer pa bo verjetno sama razložila

Sem pa prepričana, da vse stvari , ki jih razlagate o sebi vedno ne držijo, včasih se mi zdi vse preveč idealno.

Sama vem, da imam kar dober zakon, pa se ob nekaterih vaših idealnih postih kar vprašam , če ni kaj narobe z nama..

Sicer pa hvala bogu , da smo različni, drugače bi bil dolgčas..

Bravo Tadeja!
Se podpišem pod tvoj post!

Aja, pa najbrž si “narobe” odgovorila pod to temo – veš, tukaj je očitno pravilo, da za vsak odgovor odpreš novo temo – ni nič hudega, če jih je enih 1000 za eno in isto stvar.

Pogrešam vsaj pet minut brezskrbnosti na dan, pogrešam njegov optimizem, pogrešam, pogrešam.
Čisto se je sesul po tistem napadu. Nekoč se bova spet smejala.

P asaj men se pa ne zdi, da bi vse prikazovale svoje življenje tako idealno…. So zadnjič na moje vprašanje lepo priznale, da so tudi one ob dojenčku včasih preživele pol dneva v pižami, in da je stanovanje včasih bomba in tko. A to je idealno, da vsak večer visimo na forumu, možje pa (najbrž) pred tv ali na drugem računalniku???

Ah … midva se vleževa vsak na svoj konec sedežne …. in zijava tv. Itak ni več pretirane želje po početju stvari skupaj …..

:)))))))))))

To Tadeja:))))

Ne me narobe razumet, ne smejim se tebi….ampak tisti izjavi kjer si napisala par besed o srečanjih v Lj. Res morajo bit ta srečanja nekaj tako lepega, da so že kar kičasta:)
Pa dobro, vsak po svoje ne, živi in pusti živeti, vmes pa tu in tam pokomentiraj:)

Napadu???

Oprosti, da sem vsiljiva…če želiš odgovori, če ne boš, bom razumela!

:-))

Midva si dnevni raport narediva že v avtu, ko pobirava zvezdolinki. Ko sta enkrat v avtu, je jasno beseda njuna 🙂 Midva komaj kaj vprašava, kaj šele, da bi kaj povedala. Potem šibamo po opravkih – dejavnosti, knjižnica, govorilne ure, zdravniki, bla bla bla.
Ko pridemo domov vsak na svojem koncu postori, kar se mu zdi, da bi moral :)) Zvečer, ko zvezdolinki zaspita, uro ali dve (ko pobrskljava še malo po brlogu) za njima padeva v posteljo tudi midva. Toliko o najinih trenutkih preko tedna :))))) Sem in tja je še možno ukrasti kak poljubček, se mal stisnit…

Je pa zgodbica malo drugačna, ko gresta za konec tedna k babici in takrat prideta na vrsto za dodatno luksuzno razvajanje, midva pa za najino 🙂 Popoldne obiščeva prijatelje, kino, preostanek večera in sobotna jutra pa so najina. Popoldne smo spet skupaj…

Ja blagor enim za babice ob petkih…………….

Assya, tega se zelo zavedam in sem ponosna nanjo. Sicer pa če lahko malo obrnem po njeno – ni blagor le nam, blagor je tudi njej ;)) Ne vem, katera se bolj crklja 😉

Oprosti če je zvenelo malo čudno………… Mi smo namreč sami. včasih imam pri kakšnih mamah občutek, da se sploh ne zavedajo, kolk jim babice v bistvu odnesejo. Ne mislim nate, ker te ne poznam………..

TANAJA, hvala!

Res sem mislila čisto osebno, glede na trenutno stanje;-)))

Drugače pa ne sestankujem v LJ, čeprav bi z veseljem. Sem zelo daleč od kakega idealnega zakona ( če bi opisala vsak najin prepir tule gor, bi bilo res zelo veliko za brati…), otročiček je trmast, stanovanje spet razmetano, preveč sem na netu… in sama sem tudi čisto neidealna:-((

Assya, se strinjam s tabo. Ne le, da se ne zavedajo, še grozno jih šinfajo po vrhu 🙁

Vama želim, da kljub temu, da sta brez babic najdeta čimveč skupnih trenutkov. Se mi zdi, da čas vedno je, le spomnimo se ne, da bi ga izkoristili. Če se spomnim, kako dobro smo znali čas za nežnosti izkoristili tiste kratke trenutke, ko smo bili še v časih ‘fant in punca’, se kar zamislim. Kje je izgovor? Verjetno v energiji, ki je primanjkuje vsak dan znova… ? 🙂

malo pobrskaj nazaj, ne bom še enkrat o vsem razlagala, pa brez zamere 😉

Ne zamerim…oprosti tebi, ker sem tako “komot”…bom pobrskala in se potrudila…

Hvala!

New Report

Close