Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nakup oblačil – svetovanje na daljavo

Nakup oblačil – svetovanje na daljavo

Čas je, da spremenim način oblačenja vsaj v službi. Nimam idej, nimam stila, jaz se “ne vidim” in posledično ostajam vedno v isti varni coni. Najdem npr čudovito obleko, pa ne znam skombinirat čevljev. Ali si kupim neko odštekano jakno, pa ne vem kaj dat spodaj. Najbolj sovražim kupovat hlače in čevlje.

Rabim nekoga, ki bi mi svetoval oz najraje napolnil košarico v spletni trgovini.

Se kdo ukvarja s tem? Prosim, če je komu do tega, se priporočam. Plačam storitev, seveda. Če je kdo na voljo, naj pusti kontakt.

Sem ženska, baje srednjih let.

 

Na About You kupi “look”, se pravi daj v košarico spodnji in zgornji del, ki ga ima model na sebi.

Odgovor na objavo uporabnika
Izi549, 30.03.2024 ob 13:23

Na About You kupi “look”, se pravi daj v košarico spodnji in zgornji del, ki ga ima model na sebi.

To ni slab nasvet, kupovati oblačila v kombinacijah, posamezni kosi so bolj tvegani, ampak če nekaj zgleda dobro na modelu, še ne pomeni, da bo dobro zgledalo tudi na tebi, treba je razumeti svojo fizionomijo, dobre in slabe strani, in osnovno teorijo barv, kaj paše tebi osebno in katere barve grejo s katerimi.

Načelno se je kot odrasla oseba dobra ideja oblačiti klasično, nevpadljivo elegantno, umirjene barve, teksture in kroji, čim več naravnih materialov…Klasično ne pomeni zastarelo ali dolgočasno, ampak preizkušeno in dokazano delujoče.

Pomembno je tudi razumeti različne ravni formalnosti, treba se je oblačiti letom, letnemu času in priložnosti primerno.

Sicer nisem nek fan influencerjev, ampak pri oblačilih pa mogoče ni slaba ideja najti nekoga podobne fizionomije s stilom, ki ti je všeč in se zgledovati ali vsaj inspirirati po njem ali njej.

Najdi svoj “kibbe type” in “barvno sezono” in bo zivljenje veliko lazje, ker bos avtomatsko vedela katerim materialom in krojem se izognes, ter kako kombinirati kose, da ti bodo pristajali. Ne se prilagajat trendom in oblacilom, oblacila se naj prilagajajo tebi. Barvna sezona pa ti pomaga pri izbiri barve, ki ti cimbolj pristaja.

Ko enkrat to dolocis pa poisci outfite na pinterestu. Dobesedno tak lahko je.

 

Lp,

30-letna pinterest uporabnica, DIY entuziastka in stay-at-home pilates mamica.

New Report

Close