Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek NAKUP ŠOTORA!

NAKUP ŠOTORA!

Prosim za kakšen dober nasvet glede izbire šotora. Radi bi kupili šotor za 4 osebe, ki bi imel tudi dovolj velik prostor za prtljago. V glavnem, zanima me ali je očitna razlika med vodnima stolpcema 2000 on 3000? Kaj to pomeni v praksi? Kako je z lepljenimi šivi v primerjavi z varjenimi? Mi posebej svetujete kakšnega proizvajalca? Zanima me kako je s firmo McKINLEY (Intersport)?
Poznate forum, kjer bi bilo moje vprašanje bolj vmestno?
Hvala in LP!
S.

Mi imamo McKinley Palace 4 z vodnim stolpcem 3000mm in smo zelo zadovoljni! Lani je preživel hudo neurje in nam ni nič premočilo. Letos smo z njim potovali in ga 6x sestavili in razstavili, pa je še vedno kot nov.

Tudi mi imamo Mc Kinley sivega za šest oseb, kupili smo ga letos v Intersportu in smo bili na morju zelo zadovoljni. Je zelo prostoren, preživel pa je tudi neurje, ki je divjalo v petek po hrvaški obali. Jaz ti ga zelo priporočam.

Nekaj načel za nakup: vodni stolpec čim višji, dno šotora čimbolj kvalitetno (dvojno), preglej šive (izdelavo), kvaliteto palic in najvažnejše raje kupiti večjega! Znamka Mc Kinley je za svojo ceno prav OK, se pa dobi tudi boljše!

New Report

Close