Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nakupovalno sredisce v Kranju?

Nakupovalno sredisce v Kranju?

Na uho mi je prisla informacija,da je v Kranju baje neko nakupovalno sredisce,ki privablja vedno vec tujcev, med njimi tudi Angleze? Sej to ne more bit Supernova ali pac?

Mogoče ONC ?

Nevem kaj špecialnega naj bi neko nakupovalno središče ponudilo tujcem- še poseben Angležem? Teh se kar tare v Kranju….

Še jaz se moram mimo Kranja zapeljat v Ljubljano, če hočem kaj konkretnega kupit za oblečt za vso družino, tako da res ne vem kje v Kranju naj bi pritegovali celo tujce.
Kar se tiče oblačil, pohištva, nekaterih vrst športne opreme in še marsičesa…je v Kranju kljub množici novozgrajenih trgovskih satelitov ena velika žalost.

sej ravno zato mi je cudno…v kranju ponavadi nic ne dobim zato ne vem, zakaj bi se kje trlo tujcev 🙂

Sem bila v Supernovi ta teden ze 3- tjič teden in nihče ni govoril angleško ali bil tujec. Ko pa grem v trgovino Deteljica v Tržiču je pa polno tujcev (francozi, američani, nizozemci, itd.)

Jah, verjetno bo to, da so se Angleži naveličali Ljubljane in njenih pub-ov in sedaj so se odločili, da se še malce drugje pozabavajo – obiski trgovin so izgovor :-))

Čas kislih kumaric je pa res primeren za take ugotovitve, ni kaj :-)))

mi se pa po nakupih bistveno raje zapeljemo v kranj… res, da imamo pol bližje kot to ljubljane, a še nikoli nismo ostali praznih rok, kar za ljubljano ne morem trditi…

New Report

Close