Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nakupovanje v Avstriji

Nakupovanje v Avstriji

Mene pa zanima, kje kupujete v Avstriji (Graz) oz. kaj se splač še kupiti gor.
Mi smo včasih veliko hodili v Metro, pa ne vem, če se sedaj še splača hoditi gor.
Kako so pa kaj založeni v toysu in H&M-u?

Hvala za odgovore in LP, S.

Toys se načeloma še vedno splača (baby born, barbie), Metro tudi (odvisno kaj kupuješ), H&M pa je tu nekje. Po mojih izkušnjah.
LP
K.

Bolj se splača C&A in pa KIK (tekstilni diskont). Odvisno kaj rabiš. V KIK-u imajo za dojenčke zelo lepe stvari in tudi poceni. V soboto sem v Celovcu v KIKu dobila smučarske hlače št.98 za 11 eur. Poceni imajo tudi nogavičke za malčke.
Maja

A mi lahko poveš kje v Celovci je KIK.

A v Gradcu je tud KIK? Kje pa?

LP, S.

Oj.
V Celovcu je Kik malo naprej od Toysa. Če se pelješ proti centu na LEVI strani. Mislim da samo en semafor naprej al pa še to ne.

Hej, Kik je tudi v Lipnizi oz. v tistem nakupovalnem središču iz avtoceste na levi, ko se pelješ za Gralo proti Lipnici! Tako da niti ne rabiš iti v Graz, ampak kar po stari cesti (ne rabiš kupiti Vinjete) mimo Lipnize v Gralo in je potem na desni strani velik center – veliko Trgovin, Baumax, Lutz, C & A, Kik, DM, Turbo, …. in še veliko drugih!
Jaz recimo kupujem adaptirano mleko v DM kot so Milumil in podobno, saj je kar nekaj ceneje. V Tojsu po akcijah dobiš včasih kaj smešno poceni, v H&M pa so približne cene, le da je izbira večja v Avstriji kot pa pri nas. Da pa ne omenjam Londonskega H&M, saj sem bila prejšnji teden na izletu v Londonu, in imajo še enkrat večjo izbiro kot pri nas. Se vidi, da nas še imajo vedno za balkaneze. Groza. V C&A tudi kupujem, vendar tam nimajo kreditnih kartic in ko nimam včasih zraven €, pač so si sami krivi za “nenakup”!!

New Report

Close