Naročilo po spletu s strani SHEin
Tale Shein spletna trgovina je en velik nateg. Super način izogibanja evropskim standardom glede škodljivih snovi v tekstilu. Neka raziskava je pokazala, da kar polovica izdelkov vsebuje človeku nevarne snovi, tudi rakotvorne. Ker so iz Kitajske spletne trgovine, se kakovost ne preverja. Da ne govorimo o tovarnah, kjer se te cunjice za par evrov izdelujejo – ste vedeli, da delavci po par letih dela v teh tovarnah zaradi izpostavljenosti strupenim kemikalijam oslepijo, postanejo invalidni ipd?
Hm, 05.09.2023 ob 21:54
Tale Shein spletna trgovina je en velik nateg. Super način izogibanja evropskim standardom glede škodljivih snovi v tekstilu. Neka raziskava je pokazala, da kar polovica izdelkov vsebuje človeku nevarne snovi, tudi rakotvorne. Ker so iz Kitajske spletne trgovine, se kakovost ne preverja. Da ne govorimo o tovarnah, kjer se te cunjice za par evrov izdelujejo – ste vedeli, da delavci po par letih dela v teh tovarnah zaradi izpostavljenosti strupenim kemikalijam oslepijo, postanejo invalidni ipd?
Poglej po trgovinah, kaj se prodaja, mislis, da je kaj boljsa roba?
Prejsnji teden sem bila v sopingu, 3/4 cunj v fizicnih trgovinah v ni vrednih niti 5€!!!
nic bolje, 05.09.2023 ob 22:16
Poglej po trgovinah, kaj se prodaja, mislis, da je kaj boljsa roba?
Prejsnji teden sem bila v sopingu, 3/4 cunj v fizicnih trgovinah v ni vrednih niti 5€!!!
V naših trgovinah se oblačila, ki vsebujejo rakotvorne in druge škodljive snovi ne smejo prodajat. Roba je podvržena kontrolam. Kitajska roba, ki se kupuje na spletu, ni kontrolirana. O tem govorim. Gre za zaobid evropskih standardov.
Ker nimam več 20 let, ne sledim ravno vsem modnim muham.
Toda kakšno oblekico prav rada kupim na Sheinu. Imajo jih res ogromno različnih in pri prvem nakupu sem bila zelo skeptična. Obleka me je navdušila. Kupila sem jih že kar nekaj. Si pa preberem komentarje, pogledam realne fotografije. So pa to obleke, ki jih ne nosim vsakodnevno, ampak samo kdaj pa kdaj. V službi nosim uniformo, zato že tako potrebujem manj oblačil.
Pred nekaj časa sem krožila po “naših” trgovinah in sem bila nad kvaliteto večine – zgrožena.
Običajno pri obutvi, torbicah, plaščih, bundah ne varčujem.
Ampak nihče me ne prepriča, da je neka obleka za 800 € 100 krat boljša kot ena za 15 in Sheina. No, vsaj zame ni!
Ne bi pa tega kupovala otrokom, ne bi kupovala perila itd.
tako je, 07.12.2023 ob 17:02
Ker nimam več 20 let, ne sledim ravno vsem modnim muham.
Toda kakšno oblekico prav rada kupim na Sheinu. Imajo jih res ogromno različnih in pri prvem nakupu sem bila zelo skeptična. Obleka me je navdušila. Kupila sem jih že kar nekaj. Si pa preberem komentarje, pogledam realne fotografije. So pa to obleke, ki jih ne nosim vsakodnevno, ampak samo kdaj pa kdaj. V službi nosim uniformo, zato že tako potrebujem manj oblačil.
Pred nekaj časa sem krožila po “naših” trgovinah in sem bila nad kvaliteto večine – zgrožena.
Običajno pri obutvi, torbicah, plaščih, bundah ne varčujem.
Ampak nihče me ne prepriča, da je neka obleka za 800 € 100 krat boljša kot ena za 15 in Sheina. No, vsaj zame ni!
Ne bi pa tega kupovala otrokom, ne bi kupovala perila itd.
Tudi jaz narocam obleke za osebne priloznosti, ko je treba vsakic oblect drugo obleko in moram reci, da se med svati ali gosti na neki zabavi sploh ne vidi, da je bila moja obleka 20€, so me ze veckrat pohvalili.
Pred kratkim je imela ena kolegica abrahama in ker je bolj visoka druzba, smo dobili navodila, kako je zazeljeno, da se oblecemo, sem ji rekla, da imam pripravljeno obleko za 15€ in ne mislim menjat. Itak se je zgrozila in se verjetno ze v naprej sramovala in zalovala, da nas je soloh povabila. No, potem na zabavi je pa rekla, ce je to res ta obleka in da zgleda hudo dobro, se ji sploh ne vidi, da je kitajski cip-sit.
Sicer pa, veckrat grem pogledat maturantske obleke, ko je sezona, od 100€ naprej je en tak sit od obleke, da se zgrozis, itak so pa vse kitajska roba.
Obvezno pa pogledam realne slike in komentarje, pa na Shein veliko zensk napise svoje mere, tako da lahko vidis dokaj realno sliko tudi glede na tvojo postavo.
Zdravo, jaz sem par mesecev nazaj vrnila(na svoje stroske seveda) blago in mi je bil denar nazaj nakazan. Je pa res, postnina na Posljko je bila 7€ kar je bila kar polovicka cene oblacil… :S sedaj mi blago po dobrom mesecu dni iz depota v MB odslo ne do mene, ampak nazaj posiljatelju. Denar mi so zopet v celoti nakazali…
Lp V.
Kam ste pisali, ker jaz na mail ne dobim odgovora in v aplikaciji je samo avtomatsko odgovarjanje robota.
Od pošte Slovenije preko katere sem poslala in plačala 22eur za poštnino za na Poljsko je datum da so prevzeli paket 22.7. Danes smo 11.9 in še vedno kao niso prejeli (tako poše v aplikaciji) drjgače pa posala na mail media@sheingroup.com in nisem dobila nobenega odgovora
Prosim za info na koga se naj obrnem?