Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Nastaja stranka resnice baje

Nastaja stranka resnice baje

a kaj ve kdo o tem?

https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca/videos/492295495071465

Državljansko gibanje Resni.ca, ki je trenutno najpopularnejše na spletu in med mladimi od vseh političnih subjektov, je postalo politična stranka.

Stranko so ustanovili zgolj državljani, brez kakršne koli podpore lobijev, finančnih struktur moči in medijev. Državljani iz celotne Slovenije so se namreč organizirali sami od sebe in prostovoljno pošiljali overjene ustanovne izjave. Ob tej priliki se vsem skupaj in vsakemu posebej zahvaljujemo. Med njimi je tudi precej uglednih ljudi s področja medicine, gospodarstva in prava.

Na dopisnem ustanovitvenem kongresu, ki je potekal od 21.12. – 23.12., je bil za predsednika stranke izvoljen Zoran Stevanović.

Zaradi načina ustanavljanja stranke, odličnega programa stranke in implementacije državljanske volje pri organiziranju dela in vodenja stranke, je Resni.ca popolna svežina na političnem parketu in predstavlja prvo protiutež v borbi proti skorumpirani politiki, ki smo ji bili priča zadnjih 30 let.

https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca

Komentar k viru:
V Sloveniji torej nastane nova stranka, ki ima s strani main-stream trobil za PONEUMLJANJE naroda POPOLNO BLOKADO. Spremljajte CENZURO main-strem trobil za delanje debilov.

Če hočete resnico, bo treba prenehat biti žrtev ter izjavljati, da nas mediji pritiskajo na dno.
Vsak se sam potiska na dno, če medijem to dovoli.
Tudi alkohol sam po sebi ni kriv, če se ga kdo napije, ampak je vsak sam odogovoren, ker je vase zlival alkohol.
Začetek poti do resnice, zato pomeni sprejemanje odgovornosti zase.
Z odgovornostjo nehaš biti žrtev ter dobiš moč svojim življenjem in nad izbiro ali boš sledil lažem ali resnici.

New Report

Close