Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nastavil ji bom kamere

Nastavil ji bom kamere

Sicer stara vsebina, moj dodatek bo morda koristen. Osebno sem sledil in na mestnem avtobusu na poti v službo jo je od zadaj čez ramo po joških mencal. Izstopila sta skupaj in skupaj šla naprej. Doma ni hotela priznati. Po stopenjskem dokazovanju je le priznala, da to ni nič, če jo je po joških tipal v avtobusu.

Ti ne opravljaš svoje vloge kot mož in oče v družini. Torej tudi ne dobiš privilegijev moža.

Pojdi raje malo preverit svoj IQ,…te je pač pogruntala, da si ZANIČ, pa se ji sladko jebe za tebe, očitno ji ne stojiš ob strani in ji ne pomagaš pri družinskih dolžnostih, a, ja, 5 let sta skupaj, pa so otroci že v šoli, vau, res te lahko skrbi, v tretjem razredu bodo že pametnejši od tebe, saj te razumemo, bogi si, res in kamere te bodo rešile, ti vsi tukaj držimo palce

Pa ti nisi normalen, a misliš da smo ženske stroji da zmoremo vse, enkrat pa nam tudi prekipi. Se sploh vprašaš kak profit ima od tebe.

Odgovor na objavo uporabnika
Husband, 25.04.2024 ob 21:08

Ker sem moški in moški pač ne hodimo na terapije, sem se odločil pisati sem. Namreč, s svojo ženo sem skupaj pet let, imava dva otroka, ki mi gresta kdaj resnično na živce, ker, bodimo iskreni, ni vse lepo z otroki, včasih so res čiste pijavkice. Skratka, moj problem je ta, da sumim, da ima ‘moja’ nekega moškega. Zadnje čase hodi domov pozneje, kar nehala se je truditi za izvrstna kosila, v kopalnici stojijo kupi umazanega perila, otrokom ne bere vsak dan pravljic, ker pravi, da je utrujena. Seksava pa tako in tako skoraj nič. Tega imam dovolj; resno razmišljam, da bi v hiši napeljal kamere. Ker v službo odhaja tri ure pozneje kot jaz in je te tri ure doma čisto sama, ker so otroci v šoli. In bog ve, kaj počne takrat!

zamisli se malo v petih letih se nista spoznala in nasexla, ker sta samo froce naredila in je to to. kaj ima od tebe?

New Report

Close