Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek NATO vojaki v Ukrajini.

NATO vojaki v Ukrajini.

Zakaj lažejo , par tisoč vojakov in inštruktorjev zveze NATO  je tam prisotno že leta, verjamem , da tudi kakšen Slovenski.

Da vidimo junaka novinarja, ki to upa javno objaviti.

makaronu in bidenu se tresejo hlače. Tako hudičevo so izzivali Ruse, če se Rus ne bo ustavil v Ukrajini, bodo letele glave

@ Anonimno879

@ Ja

@ anna895

 

Ej, idiot. A je fajn, ko sam sebe podpreš v komentarjih na kretensko temo?

Med trenutno uvodno fazo 3. svetovne vojne, ne pozabite

Prostozidarji so na obeh straneh vsakega konflikta. 

Svetovne vojne so izmišljene in orkestrirane za razširitev moči

satanistične centralne bankirje ter demoralizirajo in uničijo človeštvo.

Avgusta 1940,  ko je Zahodna Evropa ležala pred nacistom je admiral Canaris  romunskemu zunanjemu ministru svetoval, naj Nemčija

bi izgubil vojno.

” Zdrobljeni boste. Velika Britanija vedno zmaguje,” je Abwehr sporočil Romunom. 

“Velika Britanija” je seveda masonski judovski centralnobančni kartel. Kolektivni Zahod ima željo po smrti in uničenju. Njena izpolnitev je lahko Putinova naloga.  

V možnem času pred tretjo svetovno vojno se je vredno vprašati, ali so Iluminati orkestrirali drugo svetovno vojno, v kateri je bilo ubitih približno 70 milijonov ljudi.

Podrobnost v filmu princa Michela Sturdze s primernim naslovom Samomor Evrope (1968) je sprožila moj alarm.

Sturdza je bil romunski zunanji minister od septembra do decembra. 1940. Bil je vodja pronacističnega, protikomunističnega, nacionalističnega krščanskega “legionarskega” gibanja. Nacisti so tako kot njihovi komunistični kolegi nasprotovali vsem nacionalističnim gibanjem. Kmalu so strmoglavili legionarje in te domoljube dali v koncentracijska taborišča.

Pred prevzemom položaja leta 1940 je bil Sturdza na obisku v Berlinu. Nihče ni hotel govoriti z njim, razen admirala Wilhelma Canarisa, pretkanega poveljnika Abwehra, nemške obveščevalne službe.

Canaris je imel zahtevo, ki je Sturdzo presenetila in šokirala. Prosil ga je, naj sodeluje s Canarisovim nasprotnikom v Bukarešti, nekim Moruzovim, za katerega je Sturdza sumil, da je komunistični agent.

Na to je Canaris dejal, da Morozov zagotavlja “najboljše informacije o vojaških pripravah Sovjetske Rusije.”

 

Preden je odšel iz Berlina, je Sturdzo obiskal Canarisov namestnik, kapitan Muller, “ponovni nosilec vztrajnosti svojega načelnika, zaradi česar sva z ženo ostala v zadregi.”

“Kapitan Muller nas je obvestil, da Velika Britanija nikoli ni bila in nikoli ne bo poražena. Dodal je: “To, kar vam bom povedal, prihaja od pruskega častnika, bi morda lahko obravnavali kot dejanje veleizdaje. Vendar bodite pozorni. V nobenem primeru ne prevzemite odgovornosti kot minister za zunanje zadeve svoje države, da jo potisnete v vojno, v kateri imate Veliko Britanijo za nasprotnika. Zdrobljen boš. Velika Britanija vedno zmaguje.”

To je bilo nenavadno za uradnika nemške obveščevalne službe, še posebej, ker se je Nemčija avgusta 1940 zdela nepremagljiva. Junija je ravnokar osvojila Francijo in poslala Britance v pakiranje.

Sturdza je mislil, da ga testirajo, in je bil neobvezujoč. “Niti najmanj se mi ni sanjalo, da sem bil v stiku z največjim vohunskim krogom in izdajalci, kar jih pozna vojaška zgodovina katere koli države.” (Stran 162)

Canaris je dejansko sabotiral nacistična vojna. Sturdza verjame, da je bil njegov vohunski krog glavni vzrok za poraz nacistov. Po neuspelem poskusu atentata na Hitlerja je Gestapo brutalno pobil njene člane.

Seveda so prikazani kot pogumni junaki: načelni humanisti, ki so se uprli fašistični tiraniji. Vendar pa izjava: “Zdrobljeni boste. Velika Britanija vedno zmaguje,” nakazuje drugačno agendo, širši načrt.

Sedež Komunistično kapitalistične internacionale je v londonskem Cityju. Angleška centralna banka je financirala nacistični vojni stroj, tako kot je financirala boljševiško revolucijo. Bankirji so orkestrirali drugo svetovno vojno, da bi uničili velike evropske nacionalne države in izbrisali smetano nove generacije. Sovjeti so na primer v Katinskem gozdu pobili 15.000 poljskih častnikov, čeprav bi lahko Poljaki pomagali upreti nacističnemu napadu.

Je bil Canaris iluminat ali iluminatski prevarant? Očitno je želel strmoglaviti Hitlerja in predčasno končati vojno, a so zavezniki vztrajali pri »brezpogojni predaji«, torej maksimalnem pokolu. Nacionalistične sile naj ne bi ostale. Nemški vojski ni preostalo drugega, kot da se bori do konca.

Druge svetovne vojne ne vidim kot “dobre vojne”. Izdelana je bila za koncentracijo bogastva in moči ter za degradacijo in demoralizacijo človeštva. Obe strani sta bili krivi neizrekljivih grozodejstev.

Dve veliki vojni in morebitna tretja sta zasnovani tako, da privedeta do iluminatske diktature enega sveta in nadzora uma.

Človeštvo je v primežu večgeneracijske diabolične zarote in je preveč očarano s seksom in denarjem, da bi se tega zavedalo.

New Report

Close