Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Ne bodo mogli zdraviti vseh

Ne bodo mogli zdraviti vseh

Italijansko društvo za anestezijo, analgezijo reanimacijo in intenzivno terapijo je sprejelo dokument, ki predvideva možnost, da se bo zaradi omejenosti virov na intenzivno terapijo sprejelo tiste, ki imajo večje možnosti preživetja, tudi z ukrepom določanja najvišje starosti (!) za sprejem na intenzivno terapijo.

Tako to je. In bo pri nas enako. Tile, ki so smučali v Italiji in nam prinesli viruse, oni zdaj čepijo po bolnišnicah, čeprav jim v principu ni nič. Potem pride na navadna raja na vrsti. Ki ni nikoli smučala v Italiji. In ker bo ti raje veliko, bodo viri omejeni. Še veliko bolj kot v Italiji. In takrat se bo tudi pri nas presojalo, kdo lahko živi in kdo ne.

Že dolgo jasno,nič ne bo drugače kot v Vuhanu,in se mi zdi,da se tudi dela na tem,oziroma ne dela,sicer bi ukrepi ne bi bili tako ohlapni.Zal.

To sem jaz pisala, še preden je virus prišel v Evropo. Boljš je biti med prvimi, ko je še vsega na razpolago. Najslabši je biti zadnji.

Mnogi še vedno živijo v balončku in primerjajo koronavirus z gripo in jim ni jasno, od kod “taka panika”…. no prav to (razpad zdravstvenega sistema in smrti ljudi, ki bi lahko preživeli, če bi le prišli na vrsto) je eden od razlogov za paniko, poleg kolapsa ekonomije

pri tem koronavirsu se res pokaže koliko ima kdo IQ in kako zna razmišljati

New Report

Close