Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Ne daj se Karel

Ne daj se Karel

http://www.siol.net/slovenija/novice/2008/10/koalicijska_pogajanja_z_desus_zacasno_prestavljena.aspx

SDS bi še prav prišel…

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ni bila niti opcija o opciji o pogovorih…

sedaj bi še SLS prav prišel…

24. Furija16.10.2008 15:24:41

“Glede na to, da se Karlu Rjavcu kot enemu od “dim tim” bivše ministrske ekipe ni uspelo prebiti niti v parlament, kot večini ministrov razen Andreju iz štajerske in Žerjavu, res ne vem od kje mu ideja, da je bil dober obrambni ministr. In tip ima celo j…a da izsiljuje s tem, da hoče biti obramni ministr še naprej.”

Dober komentar.

mmml, in zakaj tak naslov?

Ja, Erjavca nekaj očitno zelo skrbi. Predvsem to, kaj se je dogajalo z nakupom orožja, provzije…… In zato hoče za vsako ceno biti obrambni minister naprej.

Pa se je uštel. Ne bo se mu izšlo. Se bo pa v mandatu te vlade ugotovilo, kdo je lagal pri tej grdobiji in kdo si je “ponovno” napolnil žepe.

Bravo za Pahorja, se ne pusti izsiljevati.

Sarah 5, a ti to resno misliš? No ne se slepit.

Janša naj sestavi vlado pa bo mir.))))Korlu da obrambo, pa je.)

Seveda ne mislim resno. O tem, kot je napisal mmml, ni bilo niti debate a malo premišljujem…SD+SDS zakaj ne, saj smo odprti, saj smo razvita demokratična evropska država ki naj bi združevala, ne ločevala.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Jaz pravim, da je potrebno Desus držati proč od zdravstva in sociale. Ti dve področji nas staneta grozljivo dosti denarja in tja je potrebno postaviti ljudi, ki so restriktivni do podeljevanja davkoplačevalskih evrov.

Glede teh zapletov z obrambo je pa tako, da je potrebno razumeti tako Desus kot KGB. LDS in Zares so imeli ogromno kritike na delovanje obrambnega ministrstva in bi bilo čudno, če bi sedaj Karla spet spustili h koritu. Po drugi strani pa Desus ne more sprejeti kadrovskih “ukazov” iz strani najšibkejše stranke v koaliciji, to je LDSa. To je kot bi Erjavec rekel, da Kresalova ne sme prevzeti ministrstva za zunanje zadeve.

Tale igrica okrog Desusa je večnivojska in meni se celo zdi, da je končni cilj Golobiča in Kresalove, da se Kahlo onemogoči in Desus razbije, njegove poslance pa priključi Zaresu oz. LDSu.

“saj smo razvita demokratična evropska država ki naj bi združevala, ne ločevala.”

najbrž ne.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Povezava desus in sds pa sns sls in unadva pa je.
pa naj gre kgb počivat.

Ocenjujem da je Karel Erjavec en navaden nizkoten izsiljevač, ki je po moji oceni ravno s tem pokazal, kaj je, da je navaden politik, ki se mu gre samo za svojo rit in za stolček in da so vse predvolilne obljube o upokojencih kok se bo brigal za njih zgolj nategovalne narave, saj je na ta račun dobil veliko glasov in upam da so ga volilci sedaj prokužili. Da res je bo zelo trd pogajalec samo in izključno v delu kjer se gre za to, da ostane obrambni minister, saj si mislim, da kdo ve kakšne svinjarije kriminal in protizakonitosti je tam počel, da se sedaj tako oklepa tega resorja, verjetno na bi bilo dobro, da kdo za njim pride in da na plano vse to, kar je on 4 leta počel. Njega zanima samo to, da bo imel dobro službo za upokojence, ki so ga volili zato, da bo za njih kaj dobrega naredil, pa ga en malo briga kolikor si jaz to razalagam. S tem kar počne zadnje dni jasno kaže kam pes taco moli in menim, da je večino svojih volilcev nalagal, saj ga niso volili zato, da bo on dal na dobro svojo rit ampak so ga volili zato, ker imajo svinjsko nizke in nikakršne pokojnine in hočejo boljše.
Upam, da mu pahor na bo popusitil pa četudi za ceno manjšinske vlade ali pa še bolje naj bodo nove volitve , erjavec bo zagotovo dobil manj, kot tokrat, saj je dobro nategnil volilce.

Ker se obešaš na orožarsko afero/e pa si verjetno preslišala sporočilo, da finci ne preiskujejo več Wolfa. Zato le previdno z obtožbami brez dokazov.

hahaha, prehitro veselje nekaterih.

Erjavec ni Desus!:)))

seveda je on je desus

ne pa ni, on zaenkrat samo vodi Desus, mal drame pa mora narest, kaj bi si pa njegovi volilci mislili, da kar tako hitro popusti, saj je vendarle veliki Erjavec!:)))

draga ninej on je desus in samo on noben volilec ni volil vilija ali pa kaj jaz vem koga volili so njega in pika

Ja super SD+SDS !! zakaj pa ne ?? zato ker NE !!!!
A lahko potem vprašam ; zakaj so potem volitve ????
Jebiga , potem pa ne potrebujemo volitev , le zakaj edina sprememba bo drug predsednik vlade .
Kolikor se jaz razumem ( malo ) so volitve zato , da se ljudje odločijo ali so bili zadovoljni z sedanjo vlado ali pa ne in ker so sedanje volitve pokazale , da bi volilci želeli novo vlado , gre stara v opozicijo .
Predlog koalicije SD+SDS je norčevanje iz volilcev .
Imam pa predlog razdelitve poslanskih sedežev .
SD in SDS po 30 poslancev , ostali SLS , SNS , LDS , DESUS , NSi , SMS pa po 5 poslanskih sedežev , una dva pajaca od manjšin pa nimata pravice glasovanja razen ko se sprejemajo manjšinski zakoni .
Evo , poslanski mandat naj bo dosmrten , ljudstvo pa naj vsake štiri leta voli novega predsednika vlade , ki pa ne sme kandidirati 2 x in vsakič mora biti izvoljen iz druge stranke , to pomeni , da stranka , ki je imela že predsednika vlade ne sme kandidirati svojega člana .
Tako v 32-tih letih bodo vse stranke en mandat imele svojega predsednika vlade , jebemti sedaj sem se spomnil , saj to smo že enkrat imeli , razlika je samo , da je bil takrat izvoljen vsakič iz druge republike , no sej sedaj bo pa iz stranke , bistvene razlike ne bo , saj so vsi bivši komunisti in so takega postopka delitve oblasti navajeni .
Predvsem pa mislim , da bi se poslanci z mojim predlogom strinjali , verjetno najbolj s tistim delom o dosmrtnem mandatu .
Morda se sprašujete , kaj pa ljudstvo ??? NIČ , kdo je pa še ovce spraševal za mnenje .

ja kle se pa strinjam, pa kaj misliš koliko ljudi je volilo SDS in koliko JJ-o.

kakorkoli stranka je stranka in nima veze če se precenjuje, moral jih bo poslušati!:)))

očitno mu ni treba stranke polsušat saj vidiš kaj počne ali pa ga podpirajo v tej nizkotnosti

Ja, sam to je res. Brez Erjavca bi Desus težko prestopil prag parlamenta, saj so vsi drugi (vidni) člani/poslanci precej švoh v javnem nastopanju.

mah svetilnik, malo teatra mora bit, boš videl v ponedeljek, da se bodo vse lepo zmenili!

pa saj ni več važno, prestopili so prag in dobili še več, zato bo moral tudi Erjavec popustiti, brez skrbi.

DESUS je gospod Karel Erjavec osebno, vsi ostali so pa šleparji oz. bivši člani ZKS, to je tista bivša stranka, ki jo je vodil tovariš MILAN KUČAN!
O NJEM PA TAKO VESTE ŽE VSE:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)


Ah to pa ne verjamem, da bi gopod Janez janša take vzel v vlado, tako kot se je zgodilo pred 4 leti. Edino če niso posredi kakšna stara partijska poznanstva.

ja frančišek to je tista stranka katere lčan je bil JJ

V ponedeljek bo Potrč desusovcem povedal kaj bo Pahor mislil v torek.


Ah to pa ne verjamem, da bi gopod Janez janša take vzel v vlado, tako kot se je zgodilo pred 4 leti. Edino če niso posredi kakšna stara partijska poznanstva.[/quote]

Eh v sili še hudič muhe žre.

New Report

Close