Ne daj se Karel
Ah to pa ne verjamem, da bi gopod Janez janša take vzel v vlado, tako kot se je zgodilo pred 4 leti. Edino če niso posredi kakšna stara partijska poznanstva.[/quote]
Eh v sili še hudič muhe žre.[/quote]
zakaj pa, a mogoče ni res???
hahaha, Erjavec bo moral poslušat, drugačne utegne ostati še prez poslanske skupine!:)))
Eh v sili še hudič muhe žre.[/quote]
zakaj pa, a mogoče ni res???
hahaha, Erjavec bo moral poslušat, drugačne utegne ostati še prez poslanske skupine!:)))[/quote]
Točno tako, ninej. Lahko se mu to zgodi. Izvršni odbor stranke je že jasno povedal, kaj je njihova prioriteta. To nikakor ni obrambno ministrstvo. To je osebna želja Erjavca.
Lahko se mu celo zgodi, da bo ostal brez zaposlitve. Saj končno ni bil izvoljen v parlament. In prav bi bilo tako. Namesto, da bi se zavzemal, da bi dobil Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve in deloval v duhu programa….. zvišanje najnižjih pokojnin, plač,…. bi rad še naprej kupoval orožje. In zakaj? Zaslužki so veliki v tej branži. V sociali pač ne. In s tem Erjaveč pač kaže, zakaj mu pri vsem tem gre.
Pucko je za Rezmana pravi vajenec.
Ni pa prav nič hudega, če Kahrl ne bo obrambni minister. Mislim, da imajo desničarji ogromno odličnih kandidatov, ki so pred volitvami učili obrambnega ministra, kako se lahko zmanjša stroške in denar prelije v socialo in zdravstvo. Naj pokažejo še praktično.:-))) Se že veselim višje pokojnine in ukinitev čakalnih vrst.
Zgleda, da bo to celo res : http://www.finance.si/228493/Pogovori_z_DeSUS_se_vse_bolj_zapletajo
Poslance Desusa speljati Kahli, to je cilj. Pokvarjenci.
Ambicij predsednika? jaz mislim, da imajo poslanci DEsus-a večje ambicije, osebne, kot pa kahli. Upam, da ne bo popustil tudi za ceno izstopa iz stranke. Je pa to labodji spev stranke.[/quote]
ja madonca boss, bili so direktno izvoljeni, seveda imajo interes biti v vladi in nekako pomagati volivcem, druga pesem je Karl, ta mi je bolj sumljiv!:)))
Tudi meni počasi postaja sumljiv. Če bo zadovoljen s kakim drugim ministrstvom kot z notranjim ali obrambnim, potem je tudi on en čisto navaden tajkunček, ki se bori samo za svojo rit. Vseeno še upam, da bo vse skupaj nekam poslal, če ga bodo še naprej minirali. Pa ne, da sem se o njem tako zelo motil?