Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ne vem kako bi

Ne vem kako bi

mojo punco pripravil do tega, da bi tudi ona dala kdaj pobudo.V treh letih kar sva skupaj je vedno pasivna, leži kot klada bi napisal Dr.Rugelj.V sexu uživa ne da ne,ma jo je sram, da bi naredila korak in sem že poskusil abstinirat 3 tedne, da vidim če bo kakšen efekt in kaj se je zgodilo NIČ.V očeh ji je videt da bi,je pa je zelo sramežljiva in pohotno čaka kdaj bo.Sem se že poskušal pogovorit pa pravi:”Raje vidim, da ti začneš”.
Kako izbrisat sram do spolnosti?

Sram, zakaj jo je sram, mar se sramuje sama sebe, ali ji je le nerodno zacet, pokazat da si te zeli, da bi, samo ne upa zacet, to je razlika, to ni sram, to je le misel,d a ni lepo, da pove da ji paše, to je mogoce del vzgoje, ponavadi imajo taki potem se vse v temi, bog ne daj da jih kdo vidi, vse je bl tako, “pobozno”…
Tko na hitr, ko sm te prebrala, ti tezko recm, kaj jo muci,naj pove, zakaj je taka, dopovej ji, da ti to ni pogodu, da to privede slej ko prej v nezadovolstvo, kajti vedno biti pobudnik, ni okej,to ni hec, naj se tega zaveda in zjasni kaj jo muci! Če se dva ljubita, je to to, kle ni sramu, bojazni, se pove, nakaze in v tem uziva…

dragi domi. naj ti zaupam skrivnost. s svojim najdražjim sem več kot 4 leta in brez oklevanja lahko rečem, da je najin sex zadnje leto… adijo pamet, fantastičen. ne mislim se hvalisat, hočem povedat, da je bilo kako leto nazaj precej drugače. jaz nisem dajala pobude, mogoče zelo zelo zelo redko. zdaj sem pogosto jaz plenilka in on moj plen :)))

če se še tako zelo zelo trudim, nevem, kaj je bila prelomnica, da se je meni to zgodilo. gotovo pa je eno dejstvo. tudi sama sem v zadnjem letu začela v sexu neprimerno bolj uživat kot prej. prej mi ni bilo veliko do tega, pa sva vseeno 3 leta sexala, ampak je moral on dat pobudo, ko pa me je enkrat zakuril, je zadeva stekla, ampak moral me je pa konkretno zakurit. odkar tudi sama veliko bolj uživam, odkar sem sex dojela ne zgolj kot obvezo partnerstva temveč kot igro, zabavo, slast, povezanost… sem večkrat pobudnica. ja, trajalo je kake 3 leta!!!

mogoče je pri tvoji isto. mogoče se pač sama od sebe ne zakuri dovolj, da bi se ji “dalo” ubadat s sexom, še posebno, če rabi več spodbude in če ga še ni sprejela drugače kot neke vrste prijetno obvezo.

meni je na primer veliko pomenilo in oddahnila sem si, ko sem na primer videla, da ni nič hudega, če kdaj moj pri meni samo prespi in da ne pričakuje vedno sexa, da se lahko zgolj cartava… nisem se več počutila, da je treba sexat za vsako ceno. to je bil pred leti najbrž prvi korak. potem pa se je kdaj zgodilo, da sem bila bolj odločna, da sem morda “celo namignila” in všeč mi je bila njegova reakcija. vedn mi je al jasno vedet, kako zelo mu je všeč, če sem jaz tista, ki da povod, da je to nekaj uau, vsaj zanj. mislim, da me je na ta način počasi skozi takšno sexy, neobvezujočo in sporščeno terpijo pripeljal do danes. in danes je zame sex nekaj absolutnofantastičnega!

sem bila dolga? JA. sem pomagala? NAJBRŽ NE. ampak mogoče jo boš tako lažje razumel in najdel pravi način, da se ji približaš.

ja… dejstvo je pa tudi, da ženske z leti pridobivajo na pohotnosti, za razliko od moških (vsaj večine)

uf, -mm, s tem se pa toook zlooo strinjam. hi hi vsaj pri meni je tko. bolj kot nizam leta, bolkj se mi sexa. moj se pa nič ne pritožuje :)) in kaj me še dodatno razveseli – mam starejšo sestro, ki po že kar nekaj letih zakona tut samo na gor leze kar se tiče pohote, potrebe in užitka. tko da, sam pejmo punce 🙂

Sadna seveda si mi pomagala in tudi sari* hvala, vsak nasvet je dobrodošel.

ALKOHOL!!!

Torri a si trezen to napisal?

Ja kaj bi pa ti naredil kinvez?Napiši!
Jaz bi jo napil!!!

he he he… jaz bi raje sebe napil od žalosti :-)))

Zezam.

jaz ti tako predlagam
1. ko sexata jo večkrat pohvali, da je lepa, da ti je všeč njena ***, da ima lepe joškice,… pa ji boš dvignil samozavest.
2. ko ji boš dvignil samozavest jo začni samo dražit. večkrat jo primi spodaj, kjerkoli bosta, lahko tudi v marketu,… nato jo toliko draži čez hlače, da bo že cela mokra samo skočla nate….

javi če ti uspe…

Hvala za nasvete, bom probal in sporočil kako gre

ja.. hvalit jo je treba zaradi samozavesti… če pa ni za te stvari, pol ti pa ni pomoči :-(((

Lej, sa so ti v splošnem dal kar dobre ideje, kaj boš porabil, je pa odvisno od tega, na kaj se tvoja žena pali (in ti, jasno). Ne vem, če je kdo napisal, da to traja! kar nekaj časa. Jaz imam z možem odnose, ki jih privoščim vsakomur, oba dajeva pobudo, govoriva lahko največje oslarije itd. ker veva, da si lahko zaupava. Moj je porabil kar dosti dosti časa, da sem zdaj lahko tako sproščena.

Živjo spet domi.
Včeraj zvečer sva seksala.Seveda sem začel jaz.Najprej sem jo oralno pripeljal do orgazma ona je ležala kot klada in uživala edino kar je izgledalo da sodeluje je bilo to, da me je vprašala če sem si ga umil (vsak večer se stuširam in penis ne smrdi-z prejšno punco sploh ni bilo težav pravzaprav je bilo noro) ko me je to vprašala me je vse minilo in sem dejal “saj ni treba” a vseeno ko me to vpraša me v srcu zaboli.Tudi z roko ga drži kot bi bil radioaktiven, v usta ga vzame samo ko pridem iz kopalnice v roku par minut in če ji ga pomolim pod nos.Prvi penis ki ga je imela v ustih je bil moj na moje dolgo prepričevanje in še takrat ga je bilo potreba namazati z eurokremom.Potem začneva seksat punca je uživala-vagina mokra pa zazvoni telefon.Pričakovala sva klic njene šefice (ima novo službo) in je prav da se je oglasila.Tako sva prekinila in jaz sem se šel stuširat in ga namilil, da bo ja dišal pa pridem v posteljo še vedno nag in v upanju da bo kaj a ona se stisne k meni vesela in zadovoljena (prejšna punca mi je dejala da ko doživi orgazem bi se lahko tudi ustavili vendar je zmeraj poskrbela tudi zame) mi da ljubčka me poboža po licu in zaspi.Še dolgo nisem mogel zaspati in premišljeval “zakaj tako?” je mogoče kanček egoizma samo v spolnosti, njej se enostavno ne da potrudit.Nekajkrat sem tudi jaz izgubil živce in sem se obrnil stran takrat je pa za se odkupit prav ponorela in je zgledala kot porno zvezda.Kaj naj?
Lep dan želim

Štrajkaj

po mojem je ne boš več dolgo gledal…

al pa boš poleg nje gledal še kako drugo…

ej, da mene vpraša, če sem ga umil…. hitro se je ne bi več dotaknil!!

Si probal embargo?? Morda se bo zamislila, nekaj časa si obsojen na samozadovoljevanje, pa je. Jaz sem v takem za vojno… se je ne pritaknem, vsak večer pa gledam porniče in si ga mečem. Pa naj si misli, kar si če.

Pa vprašaj njo, če ji smrdi, če se ji gabi, nakaj je sigurno narobe, verjetno v njeni glavi. Pogovorita se, če misliš da se splača trudit. Povej ji svoje želje.
Kako si tako siguren da ti ne smrdi? Od blizu ga verjetno nisi povohal. Pa ni važno če si ga umil. Ravno zadnjič smo imeli en primerek, ko je ženska pisala da tipu smrdi tudi ko si ga umije. Ne koncu je ugotovila, da si ga ne zna pravilno umit (pod kožico itd). Ne vem, po moje te ni zastonj vpašala, če si si ga umil. Ali pa ima kakšne predsodke.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko sem prebral tisti primerek.Če z prstom po mojmu potegneš pa pod nos postaviš ne smrdi.Imel sem večletno zvezo pa tudi nikdar ni bil problem smrad penisa.Zato sem tudi to napisal da ne smrdi in vas prosil za pomoč z upoštevanjem tega, da ne bi preveč zašli od dejanskega problema.

ojej, fantje, bolj na izi, prosim. saj to je bilo komaj enkrat… Malo pa le še poskušaj. Kaj pa ji je šefica takega imela za povedat, mogoče je pa to to. Včasih so mene taki intermezzi zelo motili, se tudi nisem mogla pripravit k nadaljevanju, potem me je pa enkrat fant med telefonskim pogovorom še kar naprej… lizal in dražil. Od takrat telefon ni več tak problem, še če je iz Prešernove družbe ne:))

Vprašanje je, če si ji svoj pogled na tole tudi povedal? To je treba najprej! Povedati! Drugače misli, da je vse OK in v miru spi naprej! Če pa te enostavno ne bo hotela razumet, si boš moral poiskati kaj takega kjer boš prišel na svoj račun tudi ti. Pri meni je bil seks sestavni del kriterijev za izbiro. Pazi! Ne samo ljubezen, tudi seks!

Domi..lepo na lep nacin ji povej..kako te vse to boli..povej ji..mogoce sploh ne ve ..se ne zaveda kaj ti s tem pocne..če ne poves..ne bo vedela…

koliko let pa šteješ, če ni skrivnost?

bravo kren, povedati je treba, ona ne zna brati tvojih misli, domi!

In ja, če ti je seks zelo pomemben, mora ta biti kriterij pri izbiri, se strinjam, sicer ne boš srečen v vezi. pa tudi precej primerjaš sedanjo punco s prejšnjo, to mogoče ni dobro, ker smo si ljudje zelo različni. pogovorita se. če ne bo rešitve, se pa vprašaj, do kake mere se lahko sprijazniš s takim seksom, kot ga imata, sploh če nameravata biti skupaj celo življenje. to razmisli preden pride otrok.

vso srečo

Se strinjam s Piko, fantje. Te zadeve terjajo čas. Seveda pa bo le odkrit pogovor in postopne spremembe pri sexu prinesel željen cilj – sex, ki bo povšeči obema.

Torej, kar se tiče njenega vprašanja: “ali si si ga umil?”, bi jaz naslednjič, še preden bi ona mene to vprašala, vprašala: “”ali si si jo umila, draga?”

Sicer pa bi se o higieni nasploh pogovorila z njo, jo vprašala, kaj jo moti, čemu vedno taka skrb… Odkrito bi jo povedala, da me stalno spraševanje o tem moti ter da za to ni potrebe. Sem pa prepričana, da ima slabo izkušnjo iz kake prejšnje veze.

Lahko skupaj pogledata kak pornič, pa komentiraš v tem stilu: “kako mi je včeč, kar počne z njim; kako me rajca, ko vidim, kako je pohtna…”. In ji ga enostravno “pomoliš pred nos” (kot si rekel) ter si malce manj aktiven, ter njo usmerjaš s komentarji v pravo smer. Med položaji pa izbiraš tiste, ki bodo od nje terjali aktivnost in ji ne bodo dopuščali, da leži kot klada. Seveda bo to trajalo…

Tako kot pri Piki, je bilo tudi pri meni: na začetku sem bila tudi jaz zadržana, nisem dajala pobude, še pogovarjati o sexu se nisem mogla sproščeno, sedaj pa je vse drugače… Mož včasih reče: kdo bi si mislil, da se je v tebi skrivala taka pohotnica. In jaz mislim, da se skoraj v vsaki ženski, le prebuditi jo je treba. Že to, da doživi orgazem ob sexu s tabo, domi, je znak, da se kjub temu sprosti in ni tako zavrta.

New Report

Close