Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nedelja ob knjigi….

Nedelja ob knjigi….

Ja točno res nočem razumet!! BUU

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,
razumem sicer ne, se mi pa tako hudičevo
smešno bere in sliši, da cepam od smeha.
Ajd, Niobči, saj veš, da jaz nisem tako zelo
pametna, pliiiiiiiizzzzzzzzz, dej no, mi meni tole
malo posebej pojasnit, pliiiiiizzzzzzzzzzzzzz!!!
Pismo, ej, ampak se res prav tržem od smeha,
tako pravi današnja mladež, da se “trže” od smeha, po naše in v naših časih pa je to bilo tisto, ane, da dol cepaš od smeha!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Vem, thanks !

Božično – novoletni cimetov cmok !

Hja, to je takole. Človek se celo svoje življenje uči, tako ali drugače. In tako bo do konca..

nočko Barbi, cmoka !

Mislim da sem res ena nemogoča žvau…..bemti!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ovni smo pa res od samega železa. Ne zarjavimo, pa ne zarjavimo :)))
a kdo ve, kaj najbolj paše k ovnu po znaku mislim ?

Ja, bemti sunce :)))))))))
kako pa, pojma nimam o čem gre, hehe…no ja bo že oki.

zajček tud, do zadnjega diha :))

ha, ha, to je beseda !

Oh, je kar prav tako. Le tko se nekam pride, nemogoč moraš bit :))))

Mislim, zajček , da nam paše marsikaj , kar
drugim tudi ..

Najbolj pa …….

Hihihi zajček ti me pa znaš spravit v smeh…heheheh Sem se že skoraj jokala k me je ta bratec tkole namoču..mater…namest da bi držal z menoj me potunka ……….

Nioba sonce, mislim no saj vem kaj bi mi pasalo hehe..
ampak mislila sem kdo paše k ovnu po znaku horoskopa ?
K ljubeznivemu ovnu ? Samo ne mi reči ribe, ker potem grem raje v pekel.

…najbolj pa , zajček ,
najbolj ….

Cmoke za vse !

Upri se mu, bova mu že pokazale. Nema isprika, sploh pa ne okol bukev, bog ve kaj čita . Kar pogumno muca, ne daj se, da te takole namaka :)))))
na suho :)))

Tole me je pa tko nasmejal. Bolj je butast vic, bolj mi je smešno :)))))))

A veš kdo paše….vsak normalen človek,ki zna bit nežen,ki zna poslušat..ki zna človeka pocrkljat..in ki mu je neizmerno hvaležen za vsako lepo besedo,delo….trud…..
Tisti,ki reče oh hvalabogu zajček da te imam..pridi usedi se bom jaz namesto tebe!!! TKO!!! TA je tisti pravi ki gre najbolje ovnom pa vodnarjem,pa devicam,pa dvojčkom..pa ribicam..pa vsem….a neda?

Nioba, ti si sonce moje noči !

cmoka !

Tvoj odgovor je vreden zlata. Točno tako je, sem tudi sama takole pomislila.
Bravo muc !

Ribe , pa vodnarji , pa bik , pa , pa
pa , pa , pa … vse !

Jest imam vse toku rada !

Kkšen škorpion al pa lev ,
tam moram pa malo nazaj
včasih stopit .

Sorry , zgolj moje izkušnje .

mah..sej veš da nimam rogic….neznam..nočem in nebom..pa naj če ma tak veselje..hehehehhe
Izčrpana sem do koca in a verjameš tud mal žalostna….bemti ta vikend.

A veš ,

enkrat sta se dva srečala ,

soseda je imela pa rdeče štumfe !

Muca ne bit žalostna. Glej kako knjigo preberi. Recimo meni bi ustrezala tista Kako izvršiš umor :)))))))))))))))))))))))) brez posledic :)))))))))

Pa kaj si tu na dno zlezla muca ?

Ne bit žalostna , saj je jutri nov dan ,
pa nov teden , ki nekaj lepega prinaša .

hahaha čaki..rdeče štumfe..ma to je moja barva..ehehe a čem štumfe gor dat..pa grem po ulici..ni hudič da koga ne srečam…NIoba kaj je blo pa pol???

New Report

Close