Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nedelja ob knjigi….

Nedelja ob knjigi….

:)))))))))))))))))))))))
Nioba, to je to ! Zgleda da ti je všeč isto kot meni. Ha, ha, ej…

hhahaha, muca….kaj je blo pol ?
Ja pa res, Nioba. Kaj je bilo pol ?

Čaki….a sm bjonda spet? UHH dejta mi razložit

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ne vem , se mi je mudilo po štumfe .

Ardeče !

A greš z mano v pekel, greva k vragu, kajti jaz sem
RIBA !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Uvav , potres !

Se mi je zdelo , da me nekaj ruka .

Ne, nisi blond. Niobi sem razlagala, kako so mi všeč butasti vici brez vsebine, spravijo me v smeh. In glih take nam Nioba rola tuki.
A veš kaj je to, rdeče je in se vozi gor in dol ?

Mene je ob pol osmih al tko nekako, sem ga čutila…

Uhhh sploh se mi nč neda..izpita sem do konca..uhh novega tedna se nč ne veselim..še na šiht nemaram it..jutr naj bi šla eno uro prej..u rit naj gredo vsi!! jojjjjj krizaaaaaa kavo rabim…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jest , z rdečimi štumfi .

Sem jih kupla , k jih ima soseda .

Moj bog !
Ne, saj drži tisto kar je rekla mujca. Vseno kaj je po znaku, samo da te razume, zna pocrkljati itd..
ti si evo dokaz, da horoskop ni kriv, hvala bogu.

cmoka joj mariči ti si moja **

A ne de je bil ….. !?

Aha…rusi ki napadajo na rolkah..pomoje bodo mene sestrelil….heheh ravn zej..k sm tok fuč…

če ti povem po pravici, meni je slabo če samo pomislim na jutri..
vsega sem sita. Nobene vzpodbude torej od mene ):
Tko bi šla kam na fiesto :))

Ah , ja !

Mariiiiiiiičiiiiiiiii , rabmo te !!!

lepo me je potreslo od spodaj navzgor, ja.

HAHAHAHAH mwnw pa nč ne trese..bemti da to ni fer…

Ne, hehe..
Paradižnik u liftu 🙂

HAHA, sej je bilo tko al tko premalo. Moral bi bolj rukat :))

Hej pejva nekam..vzamemva moja jugeca pa hajd…aaaaaaaa spotoma pa nekaj modelov pobereva pa gremooooooooooooooooooooooooo

ehehehehhehheheheh, to ja, to si preberi,
poišči jo nekje, al pa, bemtš, še bolje, sama
jo napiš, pol pa u realizejšen!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

modelov :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ma jaz sem ZA !!
Ej, kaj bi bila žurka.Uh!

heheheheh predihra-pa je bla..hahahah

V nadstropjih ?

Men so pa kozarci žvenketal ,
pa stol se mi je majal ,
pa …. se ne spominjam več dobro .

He, he si skapirala, ja. Uh ej

New Report

Close