Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nemir ob partnerju

Nemir ob partnerju

Pozdravljeni.

Po parih mesecih zveze se mi je telo uprlo. Ko sva skupaj cutim nemir in tesnobo. Kaj bi to pomenilo? Najbrž nekompatibilnost? Prava zveza naj bi prinašala mir. Je tako?

Hvala

Kaj to tiščiš, če ti mora telo povedati, da nekaj ni ok. Kaj ti pa razum pravi?

Se kakšnimi interesi si s to osebo? Zakaj si se spustila v to vezo? Ob tvojih vprašanjih se meni porajajo samo vprašanja. Nekaj ni v redu, ti moraš vedeti kaj ni v redu.

Kot prvo moraš ti vedeti, kakšni so tvoji občutki. Nemir, tesnoba, živčnost so sporočila intuicije, da nekaj ni v redu , ne počutiš se z njim varno. Telo ti daje signale,  ki te plašijo, sproži se adrenalin.  Jaz zelo močno začutim ljudi, imam močno izraženo intuicijo in take znake nikoli ne ignoriram.  Ker edina stvar ki je resnična in na naši strani, je naša  intuicija. Glede kompatibilnosti pa moraš ti vedeti, ali sta kompatibilna ali ne. Kompatibilnost pomeni, da se ujemata v kljucnih pogledih in ni trenj , nesoglasij, oba plavata v istem toku in sta sinhrona, dobro se ujemata. Nemir nima veze z nekompatibilnostjo,  nemir je odgovor intuicije, da nekaj ni v redu. Prijetna vznemirjenost ob srečevanju, je drugo kot tesnoba, živčnost, ko si napet kot struna. To zadnje (napetost, nemir)  je adrenalin, ki se sproži v telesu, kadar telo začuti neke vrste nevarnost. Kadar srečaš človeka, ki je tebi naklonjen, ki te ima rad ali za začetek , ki bi imel iskrene namene, ne čutiš tesnobe, ampak toplo naklonjenost. Počutiš se dobro ob takem človeku. Upam da sem kaj pomagala.

fasada je bila lepa…, intima pa avt očitno., nači..,  dotiki, vonj, vzdihovanje..

Odgovor na objavo uporabnika
Popay, 07.05.2024 ob 08:59

fasada je bila lepa…, intima pa avt očitno., nači..,  dotiki, vonj, vzdihovanje..

Popay, vse povezuješ s seksom:)) Ni čisto vse povezano s seksom, razen, če si Freud.

Avtorici pa: ja, telo ti skuša nekaj dopovedati. Če bi bila s pravim človekom, lahko čutiš pozitivno vznemirjenje, nikakor pa ne nemira in tesnobe. To ni OK. Se bo treba malo bolj poglobiti v svoje občutke. Zakaj čutiš tako kot čutiš? Gotovo ne brez razloga. Nekaj te na tem človeku precej moti in odbija, pa si to potisnila s površine nekamv globino, kar ni prav.

laž, skrivanje, ignoranca povzročajo nemir.. tam kjer sta dva odkrita drug z drugim je mir.. kjer laže en drug je pa iskren, je v lažnivcu mir v iskrenem nemir.

New Report

Close