nenavadni kraji
Sicer smo pred časom že pisali o nenavadnih krajih za seks oz o perverznem, “porednem” seksu… ampak je medtem že preteklo nekaj vode izpod neba, tukaj se je pa menda znašlo nekaj novih imen, stara pa so sigurno bogatejša za kako izkušnjo.
No, povejte; kateri seks je bil najbolj nenavaden!?
Pri meni je vsekakor en od najbolj nenavadnih tisti na vrhu dvatisočaka, s pogledom na Triglav sredi lepega sončnega dne. Pa da ne bo kdo mislil, da je bilo tako mimogrede, za “cifro”! Bilo je namreč prisotno vse: orala, vaginala in anala ;-))). Pa oba sva bila čisto gola. Še dobro, da je bolj malo obiskan hrib ;-)))).
Sicer pa pravijo, da nad 2000 ni greha, kajne?? ;-))))
je bla sila, ni šlo drugače kot mečkanje koruze ob poti…pa je bilo vse ok, sam nek čuden zvok me je tko mal motil (očitno ne preveč!!!)…čez nekaj let mi znanec omeni, da je takrat skor ves tank bencina na motorju porabil, da se je vozil sem in tja ter sledil zadevi…hehe…
ampak tale tvoj 2000čak je pa dober…še kaj?
Ma po pravici povedano me zadnje čase nobena tema ne pritegne prav posebno, mal preletim kaj se piše tukaj, pa imam tak občutek, da postaja vse skupaj bolj otročje, kot ne. Večina se jih nekaj hvali kako obvladajo veščine seksa pa kje so, bi, itd., glede žensk bi glede na tukajšne pisanje lahko sklepali, da bi rade seksale najmanj vsak dan, kako je v resnici je pa vprašanje. Bolj iščem kakšno temo v smislu, kako reševati probleme parov, ko se znajdejo v slepi ulici, kako izboljšati ostale odnose med moškim in žensko, da bi bil potem tudi seks v resnični užitek, sprostitev in potešitev obema, ne pa samo želje kako in kaj bi, v realnosti je pa več ali manj žalostno. Ne govorim zdaj za vse, saj vem da so tudi pari, ki jim to prav lepo štima, pa vendar. No ja, da ne bo pomote nimam prav nič proti kakršni koli temi tukaj gor, samo jaz ne vidim nekaj zanimivega zame, da bi se pridružil, vsaj trenutno ne;-)
Lp