nenavadni kraji
Še en nenavaden kraj;
– na 6. progi stadiona, na katerem sem bila včasih vsakdanja obiskovalka kot atletinja :)))
bilo je zvečer, ko sem predvidevala, da nihče ne rekreira :))), upam pa tudi, da nikjer okoli ni bilo nobenega sprehajalca, ker ponoči tam tako odmevaaaa…
no, kje ste sedaj, nenavadneži?!!
še kakšen nenavaden kotiček??
mi zna kdo predlagati kakšen kraj za nepozabni užitek? 😉
Še nekaj- koliko vas je že sexalo v javnosti?
Jaz sem se imela za skrajno odprto in brez sramu. Moj dragi ravno obratno. Ko pa je prišlo do takšnih situacij, sem bila sama 10x bolj pozorna, pazljiva itd kot on. Zanimivo 😉
KIR, odkar me ni bilo se je zgodilo toliko preobratov in novih stvari, da sem komaj dohajala vsa dogajanja in sebe, kaj šele, da bi lahko surfala ;))
sedaj sem spet tu, brez skrbi :)))
A res nima nihče kakšen nov predlog zame? 😉
Danes sem preizkusila kako fino je sexat ob ograji, spodaj pa hrumi voda hidroelektrarne :))
Kir, plaža pa takšne stvari… standard :))) (malce te moram podražit)
a imaš kakšen predlagan extrem? Če ne drugače vsaj uporabi svojo domišljijo in mi predlagaj kaj za jutri 😉
Trenutno mi ne pride nič na misel, se pa ne obremenjujem, saj mi domišljija deluje sproti, ko je to potrebno 🙂
LP
Jaz imam predlog: če boš šla kam na dopust, ko bo zastoj na cesti izkoristi to za sex – ampak tako, da bodo še ostali čakajoči imeli kaj od tega (ne glih čisto javno, pa vendarle tako, da jim bo jasno, kaj se dogaja… :))
No nekaj nenavadnih krajev, ki sva jih uporabila z ženko. Da malo popestrim (me pa tudi čudi, da je tako malo odziva – ali vsi sexajo samo doma v postelji)
– parkirišče ob avtocesti – na-ob avtomobilu,
– hribi tudi – ob samotni koči nekje na 1500m
– skupna ležišča v planinski koči,
– bazen v javnem kopališču
– v avtomobilu ob cesti
– v vodi na morju – držeč se za blazino
Naj bo dovolj. Verjamem pa da je še veliko podobnih in ali še bolj nenavadnih krajev …