Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Nepozabno

Nepozabno

Odprla sem oči in pogledala skozi okno. Tema! Ojoj … prespala sem cel dan. No … saj ni nič čudnega, ko sem se pa vrnila iz sinočnjega žura komaj ob 1h popoldan. Glava je bila še precej omotična, ko sem se dvignila v sedeči položaj, zato sem kar takoj položila glavo nazaj na blazino. Poskušala sem priklicati v spomin dogodke prejšnjega večera, a je bilo vse še tako medlo in zmedeno. To martinovo pa ne bom tako zlahka pozabila. :)))
Sladko vince je teklo v potokih … in tista zelena reč … … rekli so, da je bilo narejeno iz Kiwija … Uh … koliko sem jih spila? Pa kdo jih je na koncu sploh še štel. In tam je bil tudi on. Oh … … privlačil me je .. želela sem si ga od prvega dne, ko sem ga videla. Njegov hladen pogled in mogočna postava … Ob njem sem se počutila tako ranljivo in krhko in hkrati sem postala bolj samozavestna kot kdajkoli prej. Tudi on si me je želel, kar mi je tudi naravnost povedal … vendar sem se delala nedosegljivo. Vem, da ima lahko vsako, ki si jo zaželi … ampak mene pa ne bo dobil tako zlahka. Nikoli nisem bila nobenemu samo za trofejo … in tudi njemu ne bom. Stal je tam … na drugem koncu prostora … veselo kramljal z kolegi in kolegicami … in tu pa tam bežno pogledal proti meni. Izogibala sva se eden drugemu. Nato je odšel do NJE in jo povabil plesat. Kar razžiralo me je, ko sem ju videla, kako sta se objeta vrtela po plesišču. Že cel večer je brenčala okoli njega in več kot očitno je bilo, da si ga želi tudi ona. Nepremično sem ju gledala, a on ni dvignil pogleda k meni. Ko sta odplesala, sta se umaknila v miren kotiček in … … se poljubljala. Ljubosumje me je razžiralo. Le kaj si misli?!! Naj gre ven in jo podere … naj mu bo še ena trofeja. Sicer pa … saj je samo puhla blondinka, za katero vsi vejo, da jo je podrlo že pol mesta. Obrnila sem se stran in pila dalje in se zabavala.
Moralo je biti že precej pozno … in za mano je bilo že precej spitih kozarčkov. Vrtelo se mi je … noge me niso držale več … Oprijemajoč se za steno sem se nekako zazibala proti vratom, da grem malo na svež zrak in si zbistrim glavo. Bilo je hladno in jaz sem bila le v lahki majčki … vendar mi ni bilo mraz. Stopila sem do WC-ja, da se malo ofrišam z vodo. Pogledala sem se v ogledalo … Tisto sploh nisem bila jaz. Naličila sem se … zanj … Kot bi imela masko na sebi … ko da bi skrivala samo sebe. Sprala sem vse ličilo iz obraza … skuštrala lase … Oooo, ja … … To pa sem jaz, sedaj. In sem si veliko bolj všeč kot tista umetna avša, ki je bila prej v ogledalu. Odločila sem se, da poberem svoje stvari in grem domov …
Odprla sem vrata in tam v temi sem zagledala postavo. Nisem razločila obraza, a točno sem vedela kdo je. “Živjo!” je rekel, s tistim posebnim naglasom. “Živijo!” sem odgovorila, kar se je le dalo mirno in hladno. Naredila sem nekaj korakov naprej, kot da bi hotela mimo njega, a me je z roko ustavil. “Danes sva pa bolj malo skupaj, a ne?!” “Pa saj imaš drugo družbo. Danes ne potrebuješ moje!” Zasmejal se je in me prijel trdno za roko. “Pridi! Greva nekam na samo!” Z avtom sva se zapeljala do mirnega kotička. Skušala sem se delati popolnoma hladno, a srce mi je bilo 100/h in kar čutila sem, kako gorim od poželenja. Pogledal me je s svojim hladnim pogledom. Pri njemu resnično nikoli nisi mogel vedeti kaj čuti … tako dobro zna skrivat svoja čustva. “Dovolj je bilo igric. Dobro veš, da si te želim. In ne samo to. Mesec dni si mi že v mislih, tako podnevi kot ponoči. Želim si tvojega dotika, tvojega poljuba. Ne pravim, da te ljubim, ker tega ne vem … ker v življenju še nikoli nisem ljubil. Vem samo, da bom naredil vse, da boš moja. In vem, da si tudi ti mene želiš z isto vnemo … Zato odvrzi to hladno masko in se mi prepusti in ne bo ti žal!”
Trdno me je prijel za rame in me poljubil. Bil je strasten in vroč poljub, ki je pognal po vsem mojem telesu vročo željo po njemu. Postala sem čisto mehla in predala sem se njegovim rokam. Zaprla sem oči in se mu predala. Vzel si me je popolnoma, tako kot še nobeden pred njim. Kljub mrzli noči je pot tekla iz naju in se pomešala med sabo, medtem ko sta najini telesi postali eno samo. Njegove ustnice sem čutila povsod … na vratu, na prsih, na stegnih … z roko je preiskal vse najbolj skrite kotičke mojega telesa … In ko me je pripeljal do vrhunca … se je ustavil … me pogledal bolj nežno kot kdajkoli prej in me čisto rahlo poljubil na ustnice in v tem poljubu sem čutila vso njegovo ljubezen. Ljubila sva se do jutra … dokler ni prvi sončni žarek obsijal najini vreli telesi … …

Stisnila sem blazino k sebi, kot bi bil on tam … vendar bil je daleč stran. Odgnala sem spomine stran, ustala iz postelje in si šla skuhat dišečo kavico. Bila je tista ena in edina noč, ki sva jo preživela skupaj … a ostala bo v mojem spominu za vedno.

Bugica lepoočka, nehaj tako lepo rajcat:-))))

mmmm, bi te tud jaz!

Moja, moja….
Take te pa še ne poznam…. lepo…. mmmm….

Ojla,

na tem forumu te prvič berem…..mmmm…..zelo zanimivo branje…..znaš…..:)))

Čista desetka!!!

:))))))))))))) Zlata moja … … … a ne? A res me ne poznaš še take? :))) No … … … hja … pol me boš pa še spoznala … ;)))))))) :)))))

Na tem forumu sem res prvič … Sem pa stalna gostja nekaterih drugih forumov … :))))))))))))

Hvala hvala … :)))))))))) … upam, da bom še kdaj na volji za pisanje … pa te bom razveselila še s kakšno … ;)))

Ojla,…..

:))) sej zato sem tudi napisal, da te na tem forumu prvič berem, drugje pa sem te tako že zasledil…:))))

Hja, še veliko takšnih zgodbic bi brali, ja….ko te zagrabi, pa napiši…:))))

:))))))))))))))))))))))))))))) Na zdej … … jst sm pa vseglih mislna, da sem le dobila kerga, ki me še ne pozna … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Eh, bejž, da si utrgana in iz takega testa, ziher vem…. že dolgo… no, odkar se poznamo… :)))))
Ampak da si pa to javno pokazala, ej, sram te bodi…..

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))) O … lubica moja zlata … V časih ko sem še bila na forumu Mladih je bila skoraj vsakodnevno kaka moja pikantna zgodbica … :)))))))))))))))))))))) ;)))))))))))

No, evo… in ker jaz nisem “mlada”, te pač od tam ne poznam…..
Ej, da napiševa midve kak zbornik… al pa kako glasilo za v PO????? Pa not zbereva najine zgodbice… nekaj dobrih, že objavljenih, vročih….

Ufff … bejž … … sej bodo vsi stran bežali … :))))))))))))))))))))))))) Hahahaha … češ … te so pa hude … ;)))))))))))))))))

Misliš na one naše?!?!?!?!!?
Eh, saj naju poznajo…..

:)))))))))))))))))))))))))))))))) Hahaha … no … sej to imaš pa tut prav … ;)))) :))))))))))

Se pravi … Kdaj začneva delat ta zbornik … :))))))))))

BGV…….nič več inkognito ??
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bugi ITAK da smo pogrešali tudi ta tvoj del…glede zbornika tebe in Lunce pa se ponudim za urednika…

Najprej jo bosta meni zažgolele na uho in če se bom začel prijemat za fršlus, bo šla zgodbica v tisk :)))))))))))))))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahaha … Saško Saško … :))))))))))))))))))))) To pa veš, da brez tebe ne gre nič v tisk … ;))))))))))))))

Love it…

Sončka

:)))

Mogoče pa se še najde kdo, ki te še ne pozna…..:))))

Pa res, no, ne pozabi na tale forum……prišibaj še kdaj “k nam”….:)))))…in nam polepšaj dan…:)))))))

Še boljš bi pa bilo, če bi te kar tukaj obdržali……pa imeli zase…..pa brali tvoje sladke in slastne zgodbice…….:))))

Pa ne brez mene Saš!:-))))

Packa………….kaj takega od tako nežne deklince! Sem zgrožena.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A veš, da so mi to že večkrat rekli … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))) Nč bat … ko bom spet “pisateljsko” razpoložena, bom zihr spet zajadrala sem … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bejš takoj vstran od tu!
:))

A se bojiš da ti kerga spelem? :)))))))))))))))))))) Al da me pokvariste še bolj ku sem že? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hahahaha

froc jedni! bejži!
:)))))))))))

New Report

Close