Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nepravilno delovanje foruma

Nepravilno delovanje foruma

kaj vam ta forum vredu dela?
vceraj sem napisal eno temo pa se zdaj ni gori pa vidim da ze danasnja sporocila od nekaterih so gori.

Vaše sporočilo bo vidno šele, KO GA POTRDI MODERATOR;

kaj naj to pomeni? jaz sem opisal problem pa ni mojega sporocila ena bedna sporocila ki ne sodijo sem pa so gori a so moderatorji kaksni otroci al kaj?

abc123

glede na tvoj nick, predvidevam, da se bojis povedati svoje pravo ime. ce ze kritiziras in zahtevas odgovor, se lahko vsaj predstavis.

zakaj ni sporocila?’

prvic moras povedati na kateri forum si ga postavil. Preberi si pravilnik o delovanju forumov. Kaj je zate bedno sporočilo ne vem. mogoče pa je moderator odločil, da je tvoje bolj bedno od ostalih in ga ni objavil.

če pa si ga objavil včeraj ali danes pa počakaj kakšen dan, mogoče se pa prikaže, sploh če se boš lepše in bolj kulturno pogovarjal.

Primož

Forum zadnje čase res nekam čudno deluje, sploh pa forum hujšanje, kjer se nič več ne premakne!

Ja, tudi mene zanima, zakaj se nekateri odgovori, ki jih pošljem in ki so povsem vljudni in primerni, ne prikažejo po 4 dni.

Oprosti abc123, ampak samo ne piši takih neumnosti, da so druga sporočila na forumu Ginekologija vsa bolj bedna kot tvoje, pa so jih moderatorji, ki naj bi bili zato otroci, objavili, tvojega super inteligentnega pa niso. Kajti če dobro pogledamo tvoje sporočilo, ki se je seveda pojavilo na forumu, lahko vidimo, da če je kakšno bedno, je tvoje.

prosim vas, lepo prosim,

saj bo, mogoče res niso objavljeni po 4 dni, morate vedeti, da strokovnjaki opravljajo svoje delo prostovoljno, poleg svojega rednega dela. To delo jim vzame že kar veliko prostoga časa in pridejo obdobja, ko imajo tudi pri svojem osnovnem delu gužvo tako, d a včasih zamudijo z odgovori. če boste potrpežljivi boste vsi prejeli odgovor.

če pa malo uporabljate iskalec, boste sigurno našli vsaj delček tistega kar sprašujete.

lep dan in veliko potrpežljivosti

primož

Ne,ne, narobe ste me razumeli. Saj se sploh ne pritožujem nad hitrostjo odgovarjanja naših strokovnjakov, ki pravzaprav odgovarjajo neverjetno hitro, še posebej če upoštevamo, da si ves ta čas odtrgajo od svojega prostega časa iz dobre volje. Resnično jih občudujem, še sploh, ker sem tudi sama nekoč sodelovala na podobnem tujem forumu in vem kako zahtevno lahko to postane. Pravim samo, da včasih pošljem ODGOVOR in se ne pojavi tako dolgo, da morda spraševalcu/ki sploh več ne koristi kaj dosti oz. sploh ne pregleduje več morebitnih novih odgovorov. Če si vzameš veliko časa, da korektno odgovoriš na nek odgovor, pa se ta potem pojavi šele takrat, ko je že na poziciji treh strani nazaj, potem se gotovo začneš spraševati, ali ima sploh smisel odgovarjati.

Hehehehehehe. Kako blesavo vprašanje je postavil avtor tega sporočila. Sigurno najbolj blesavo do sedaj. In ravno njegovo je edino, ki ne spada tja! Sicer se pa vidi, da je še zelenec in ne pozna osnovnih stvari. Hehehehe. Ne moreš verjet. Pol se pa še nekaj pritožuje. Pa saj to ni res.

… rekla bi samo: svašta.

LP

maša

:))))))))))))))))))

Kar mi gre se posebej na zivce je to, da se moji odgovori na cisto banalne teme o psih in vlaganju kumaric pojavijo takoj, tam, kjer sem pa resnicno prosila za pomoc in sem poslala ze vec pisem….pa nic.
Ne duha ne sluha.
Vsak misli,da je tale forum misljen tako. Za pomoc namrec.
Pa zadeva hudo sepa.

Sama iz b-dura 🙂

Če zadeva šepa, ne vem kaj iščeš odgovor tam, kjer ga ni. Pa ga poišči drugje!

No ja, malo sem bil oster, na lahka vprašanja se lažje odgovori, kot na težja. za težja si moraš vzeti več časa in priprave, to je normalno, trenutno pa je ima moderator še eno dodatno delo, ki mu vzame veliko časa.

verjetno se boste vprašali, le kaj je tako nujnega in pomembnega, lahko rečem samo to, da boste imeli vsi od tega dela veliko zadovoljstva in koristi.

primož

Uh, si prijazen, Primoz 🙁

Ce nekdo ponuja forum, kjer naj bi resevali take in drugacne probleme, potem se ti fino zdi, da si nasel tako rec.
Vesel si, kot narocena je, ne?
Samo…potem pa probas in ni in ni odgovora…..pa si pac razocaran. Normalna cloveska reakcija.

Tkole je, cisto razumem, ce ima kdo prevec dela, cisto razumem, da je tezko odgovoriti na vse….ampak to, da se zadeve enostavno ignorira, pa res ni nacin.
Se lepo sprejme temo in se razlozi, da bo zaradi pomanjkanja casa odgovor na vrsti kasneje, a ne? Garantiram, da bi razumela in mirno pocakala.

Hmmm, mene malo to moti, no. Ampak tista “Janja” pod sedmim “Re” nisem jaz. Sorči. Se bova že zmenili, kajne? 🙂

New Report

Close