Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Neprepoved masovnih dogodkov popolna norost odhajajoče vlade – vsi so namreč v vrhu prvega vala inkubacijske dobe korona

Neprepoved masovnih dogodkov popolna norost odhajajoče vlade – vsi so namreč v vrhu prvega vala inkubacijske dobe korona

Neprepoved masovnih dogodkov popolna norost odhajajoče vlade – vsi so namreč v vrhu prvega vala inkubacijske dobe koronavirusa – najbolj kritičnega obdobja!

“Vedeti moramo, da bodo vsi omenjeni dogodki padli v vrh prvega vala inkubacijske dobe epidemije SARS-CoV-2, torej v prvo najbolj kritično obdobje,” opozarja Mrevlje. “Masovni dogodki, kjer je tesen stik med ljudmi neizbežen so odlični pospeševalniki epidemije. V neprepovedi se kaže absolutna nekompetentnost odhajajočega predsednika vlade in ministra za zdravje in njuna servilnost globoki državi in kapitalskim interesom.

S strani organizatorjev prireditev se v neodpovedi ali preložitvi dogodkov kaže skrajna brezobzirnost do ljudi, torej tistih, ki naj bi jih zabavali – očitno jim gre samo za posel.

S strani ljudi, ki se bodo kljub vsemu znanemu udeležili teh prireditev, pa gre za neodgovorno družbeno ravnanje in norost, ki spada v kategorijo naravne selekcije.”


+1

Jaz imam pa res občutek, da niso tako omejeni in bedasti, temveč da to delajo zanalašč! .

Žal so dejansko tako bedasti, ne neumni, ampak nespametno bedasti. Tlel bi prišel prav en citat od Ejnštajna.

Albert Einstein: The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.

Ko bodo ljudje še bolj umirali zaradi korona virusa v Sloveniji bo te osebe, ki niso odločale o prestavitvi kmnožičnih koprireditev narod linčal.

Ko bodo ljudje še bolj umirali zaradi korona virusa v Sloveniji bo te osebe, ki niso odločale o prestavitvi kmnožičnih koprireditev narod linčal.
[/quote]

Glede na to, da so zajedalci, kot virus, torej brez možgan, le s požrešnimi usti sposobni oglodati gostitelja in sposobnostjo množitve, jim je to popolnoma vseeno… Daj mi žret!

New Report

Close