Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nerodno mi je pogledat možu v oči

Nerodno mi je pogledat možu v oči

Tud jaz se pod tušem poigram s prijatelčkom tko da ga pritrdim na steno in se nasajam mmm kok paše  enkrat me je moj dobil sem ga povabila k seb on mi jo je lizal sesal  in porival prjatelčka not uf kak orgazem je bil noro nepozabno😋😃

Kok zelo se rada poigram sama s seboj

Haha in kaj, tip je po videnem tiho zaprl vrata kopalnice, šel ven in te pustil, da še naprej sama dokončaj začeto?

Pa veš da mu dildota v glavo vržem, mogoče bi se mu potem kaka lučka posvetila… 🙂

še en dokaz da ste babe fukjene do konca. saj še malo take delaj, pa se te bo čisto ognil. pa se pol jebaj. a pred njim pa si je ne bi drkala, da bi tudi on užival?  torej rabiš drugega tiča v sebi. si naveličana iste klasike. rabiš varanje.

Odgovor na objavo uporabnika
xxl182, 22.11.2023 ob 06:56

še en dokaz da ste babe fukjene do konca. saj še malo take delaj, pa se te bo čisto ognil. pa se pol jebaj. a pred njim pa si je ne bi drkala, da bi tudi on užival?  torej rabiš drugega tiča v sebi. si naveličana iste klasike. rabiš varanje.

Če bi užival, ne bi šel stran? Očitno ga ima samo za lulat…

Kristinca658, 04.08.2021 ob 23:50

Tko mi je nerodn, pa ne upam o tem govorit z nobeno prjatlco. Mož me je dobil med samozadovoljevanjem. Že zelo dovgo sva skupi, seksava bol občasno v dveh al pa treh položajih. Pa ni to tak problem kot to da mene če se sama zrihtam to res sprosti. Če mam težek dan pred sabo al pa za sabo se samozadovolujem. V zadnih letih sem ugotovila, da je to zame bolš k seks z descom. Nabral se mi je že kar neki igraćk. To je bla moja skrivnost! Zadnič je mož pršu domop tko res nepriočakovano jaz pa v kopalnici pod tušom, ko mi je blo lih najbolš. Mož je ustal odprtih ust, men pa tko nerodn da bi kar umrla. Ne vem a bi se mogla kaej z njim pogovort ker se mi zdi da ni biu lih zadovoljen s tistim kar je vidu. v lastni bajti se kr izogibava en drugmu. Tko mi je nerodno.

VSak pravi moški bo zadovoljen s tvojim užitkom/uživanjem. Z veseljem bo prakticiral s teboj in te z igračkami (Dildoti) zadovoljil. Tvoj je bil razočaran, ker je on izključen iz te “igre.” To je problem. Ženske zanemarjate svoje moške, zato pa je, kot je! Vključi ga v to, uživajta oba, ne samo ti.

Rin Tin Tin, 05.08.2021 ob 20:12

Kakšnega nazadnjaka imaš za moža. Če bi jaz mojo ženo zalotil med samozadovoljevanjem bi bil res vesel, če bi jo lahko opazoval. Kasneje bi se ji vejetno pridružil.

Ne vem, če bi bil vesel, če bi ženo videl s 25×6 igračo, tvoj je pa 13×1,4. Čeljust bi ti dol padla in bi se umaknil in si našel drugo mesto spanja.

Naj si zamisli ce ni bla z njim zadovolna tega mogoce nebi pocela.Če bi bil pravi moski bi stopil pod tuš in te nabrisal .Jaz bi ze to

naredil.l.p.

Saj to počne večina in ni nič prepovedanega.

Res ti je lahko nerodno. Za začetek se nauči najprej prav pisati.

marjetica245, 29.10.2024 ob 18:36

Res ti je lahko nerodno. Za začetek se nauči najprej prav pisati.

in drkanje skupnega ?

Če to ni provokacija.. Enostavno preveč površno napisala in brez čustev. Kako pa živite ljudje, da kar hodite eden mimo drugega v isti bajti?

Samozadovoljevanje je nekaj najbolj normalnega, načeloma to vsi delamo kdaj tudi pred partnerjem med seksom vmes malo …

Eni ste res zavrti glede spolnosti, škoda. To je nekaj povsem naravnega in lepega.

saj si ga tud tvoj požlajfa pod tušem,

če bi bil taprav dec bi te nažgal ko te je zalotil da bi klicala na pomoč.

Pozdravljeni, samozadovoljevanje je nekaj normalnega in ni s tem nič narobe, tudi ko smo v zvezi. Normalno je tudi, da je to nekaj kar počnemo v zasebnosti. V kolikor nas bi pri tem partner ujel nepričakovano je to lahko za nekatere celo fantazija ali pa “nič takega”. Ampak v večini primerov bi bilo za večino to neprijeten pripetljaj, presenečenje, sram…

Če se vrnemo k vama lahko iz tega zapisa sklepam, da gre še za kaj drugega. Iz njegove strani sem začutil, da je bilo (ugibam, sklepam…) boleče videti mojo drago kako se samozadovoljuje sama, morda še z nekimi spolnimi pripomočki. Jaz kot partner bi želel biti tisti, s katerim bi si delila te užitke, to strast, to nekaj posebnega kar sva nekoč morda imela. Počutil bi se verjetno…izdanega, nekompetentnega, neprivlačnega, manj moški, ne vrednega resnice, manjvrednega, nepovezanega…

Kakorkoli, zgolj ugibam. Sedaj imata priložnost narediti nekaj pomembnega. Začnita se pogovarjat. Pogovorita se iskreno. To je sedaj priložnost za rešitev. Vso srečo!

Tudi jaz se zadovoljim bolje sam kot pa z partnerko. Obstaja tudi pri nas moskih dobra tocka katera te zastroma veliko bolj kot pa se to lahko zgodi pri partnerki katera nima pojma o spolnosti . Je pac ena tistih ki zna dat samo noge narazen. Kaj vec pa je zanjo spansko selo.  Pri 37 bi lahko bila veliko bolsa kot je. Jaz pa vedno napaljen pri 45 .

New Report

Close