Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Neskončni čveki in obkladanja

Neskončni čveki in obkladanja

Primož, mislim da gredo na SS stvar vendarle malo preveč v skrajnost. En čvek, ki si ga osvoji par forumovk me čisto nič ne moti (enkrat na vsake kvatre se celo za kako minuto prikljukam), tudi če naklepljejo pod njim krepko preko 200 sporočil, je pa malo zoprno, da se potem najde še 5 pametnjakovičev, ki pljuva na počez in na podolgem, odpira vedno nove teme in tako kaki klici na pomoč in druge res pomembne stvari tik-tak odjadrajo na drugo stran. Nimam pojma kako, ampak daj malo omejit zadevo. Pa tudi to, da se lahko registrira Julija, Julija., Julija*, pa še Julija** ipd je milo rečeno, moteče, saj človek malo zgubiš “evidenco”, kdo je kdo. Ali pa Kristjana in Kristjana. . Samo en velik kup zmede, slabe volje, predvsem pa s strani tistih, ki kopirajo, en kup “prazne slame”, kvantanja in najnižjega možnega nivoja komunikacije. Pa daj že enkrat uvest obvezno registracijo, da bo forum spet malo dobil na kvaliteti in nivoju, ne samo na kvantiteti in številu sporočil. Mislim, da bi ti bili tisti, ki se ne hodimo “praznit” na forum, ampak nam je forum kaj več kot mesto za stresanje slabe volje (in vzgoje, milo rečeno), zelo hvaležni.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Primož, to kar je Skr bna napisala je res v tem delu, da si forum Starši staršem, želi prisvojiti par forumovk in si ga prilastiti. In te in iste odpirajo teme, ki nimajo veze z namenom foruma in forum SS uporabljajo za privatne razgovore med njimi ( Kristjana, razgrajaca, ninjetka,….,) sicer pa lahko vse sam prebereš.
Bilo je že kar nekaj tem odprtih in opozoril, naj si za svoj čvek izberejo forume, ki so namenjeni čveku ali pa si pišejo prek maila In vsako tako, ki jih je lepo vljudno opozorila so takoj vse čvekačice napadle, pač naj preskoči, če ji ni všeč.

Skr-bna ti pa bodi veliko bolj objektivna. Na najnižji nivo so se zmeraj prva spuščale te tvoje prijateljice čvekačice ali pa so nekatere celo spremenile nick, da so lahko še bolj primitivno pljuvale. Jaz sem se pač odločila, da se začasno spustim na njihov nivo. In glej napadle so me samo tiste, ki čvekajo gor :)))) in to z nabolj primitivnimi izrazi. Seveda sem jim vrnila, da ne bodo mislile, da so lahko samo one glavne. Dokazala sem jim, da se lahko vsak primitivno obnaša in odpira nesmiselne teme, če le hoče. In ne vem zakaj se ne držijo lastnih nasvetov drugim “PA PRESKOČI, ČE TI NI VŠEČ” !

In sedaj sem jaz po njihovem črna ovca, ker odgovarjam na njihove bedaste poste in sem se začasno spustila na njihov nivo sodelovanja na forumu. Meni tak način primitivnega sodelovanja ni všeč, ampak če je njim dopuščeno, zakaj tudi meni ne bi bilo, saj zna biti tudi včasih to zabavno, kako zacvilijo te čvekačice, ko jim stopiš na rep :)))))

Pa lep pozdrav in upam, da bo te čvekačice kmalu srečala pamet!

Ad 1) Čeprav zadnje dni forum spremljam bolj na počez, so moje “prijateljice” kot jih imenuješ, čvekale v ožjem krogu treh ali petih punc, ki so si pač odprle svoj post in pod njim nizale sporočila. Se povsem strinjam, da niso našle najbolj ta pravega mesta, niso pa nikogar žalile, napadale in zasmehovale. Z enim samim postom, ki se je podaljševal tudi foruma niso motile in ovirale. Čvek je pač čvek, ni neko globokoumljenje, nikakor pa ni opravičilo za nesramnost in obkladanje. Prebrala sem samo dve ali tri tvoje poste in oprosti no, ampak v njih je cel kup nesramnosti, zmerjanja, zaničevanja itd. Da je lahko vsak primitiven, ni treba nikomur dokazovat, a se ti ne zdi?! Pa tudi “vračat” ni nikomur treba!

Ad 2) Če se ti njihovi posti zdijo bedasti, jih izpusti, preskoči ali pa se obrni na skrbnika foruma. Najmanj pameten način je, da začneš še ti klofat post za postom, en bolj puhel od drugega, s tem se pa forum polni, podaljšuje in zvodeni. Post ene mame, ki res išče pomoč tako v eni uri zleti na drugo stran in izpred oči. Upam, da bo delitev foruma to končno odpravila.

Ad 3) Mene so vedno učili, da se s “primitivci” nikoli ne spuščam na isto raven. Nasprotno, raje se dvignem za dve stopnji. Ali še bolje, povsem jih ignoriram.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Mislim, da je sta za “čvek” že odprta kar dva foruma: ženski čvek in moški čvek?

Skr bna! Če si prebrala samo tri moje poste in zadnje čase nisi veliko na forumu, potem se nimava o če pogovarjati, ker nič ne veš oziroma nisi seznanjena z vsebino postov. Že to veliko pove, da si opazila samo eno odprto temo čveka tvojih prijateljic, ki so nizale sporočila.
Aha … še enkrat pokazuješ svojo objektivnost, odpiranje novih tem, tvojih kolegic čvekačic, ki voščijo dobro jutro, dober večer, pospravljanje podstrešij, ….pridte se kregat, še en čvek,…..najmanj petdeset takih tem bi lahko naštela v zadnjem mescu, to sploh ne podaljšuje in uničuje namena foruma SS. Mojih par postov ga je pa uničilo :)))))
Raj ne več pisat takih primitivnih stvari, se boš čist osmešila. Vsak te lahko na laž postavi kadarkoli!!!!

Tako kot so tvoje prijateljice svetovale tistim, ki so jih vljudno opozorile, naj se s svojim čvekom preselijo v forum za čveč, tudi ti meni svetuješ, pač naj ne berem, jih izpustim oz. preskočim, če so posti zame bedasti.
Torej lahko sklepam, da moji posti niso bedasti, ker bi jih ti sigurno preskočila!!!! :))))

P.S. Za dve stopnji si res dvignjena od tvojih primitivnih čvekačic. Do normalnega sodelovanja na forumu SS ti pa tudi še kakšna stopnja manjka. Koliko pa naj presodijo drugi! :)))

Pa lep pozdrav

Saj se mi ne zdi vredno. Samo toliko: beri in ne fantaziraj, ker tole, kar si spesnila zdaj skupaj, nima z mojim postom čisto nič. Jaz se s tabo nisem pogovarjala, pač pa s Primožem, vsaj do takrat, dokler se nisi ti vtaknila vame. Če si se čutila nagovorjeno s tem, ko sem tvoj nick dala za primer podvajanja dveh skoraj identičnih nickov, je to tvoj problem.

Ali ga tvoji posti uničujejo ali ne – stvar okusa. In nič ti ne svetujem, ne tebi in ne “mojim kolegicam” (včeraj so bil eše prijateljice!) “čvekacicam”. Edini, na kogar sem se obrnila, je bil Primož, s prošnjo, naj zadevo (celo zadevo) malo omeji. Ampak očitno sem ti stopila na rep! Ker mačka samo, ko jo pohodiš, zacvili.

O moji objektivnosti in primitivnosti se pa strinjam ja, da naj presodijo drugi. V treh letih si ti prva, ki je v moji komunakiciji našla primitivizem. Čestitke, ni kaj.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Kristjana (s piko) se v celoti strinjam s tabo!

Praviš, da se ne pogovarjaš z menoj, pa vedno odgovoriš na moje mnenje, res čudno!?
Tudi moj prvi post v tej temi, ni bil replika na tvoj post, tko kot ta, ampak je bil namenjen Primožu in v zvezi s temo, ki si jo ti odprla (ta pa je itak namenjena vsem bralcem) in tako sem tudi začela.
Če se misliš obrniti samo na Primoža moraš pač mu pisati mail njemu osebno, ne pa odpirati tem na forumu, ki so odprta za mnenja vseh sodelujočih! Ti mogoče še kaj ni jasno?

Tisto o mački pa ne ponavljaj za menoj…že ob mojih prvih postih so cvilile samo čvekačice kot en trop mačk skupaj, ker sem jim stopila na žulj in nisem odnehala ob njihovih napadih name.

Še enkrat ponavljam posebej za tebe. Moj edini cilj oglašanja je bil, da se na določenem forumu odpirajo samo teme, kateremu je forum namenjen. Če pa tudi ti (poleg ostalih) ne moreš najti primernega foruma za svojo temo pogovora med tako množico forumov, ki so na voljo, ti pa tud Primož ne more pomagat.

Pa lep pozdrav

Pomiri se no!!! (vpijem)

Jaz sem vedno umirjena in tudi sedaj sem.
To ti govorim čisto v umirjenem tonu.

Torej popolnoma v nasprotju s teboj, ki vpiješ. Torej pomiri se ti, če ne drugače pa vzemi pomirjevalne tablete! :)))

Ko se boš umirila pa se spet oglasi.
Lep pozdrav

No, da malo analiziramo tvoj odgovor:

Kristjana. napisal:

> Jaz sem vedno umirjena in tudi sedaj sem.
> To ti govorim čisto v umirjenem tonu.
>
> Torej popolnoma v nasprotju s teboj, ki vpiješ.

Do tukaj vse v redu:

Od tukaj naprej, napačno izbiranje besed in našpačni stavki, iz njih veje sarkazem, poniževanje in posmehovanje, češ poglej se – ha, ha ha,
Torej pomiri se
> ti, če ne drugače pa vzemi pomirjevalne tablete! :)))
>
> Ko se boš umirila pa se spet oglasi.

To je pa še zaključek, če ti ni kaj prav se spelji, ko se umiriš pa pridi nazaj, ker si ti problem ne jaz.

> Lep pozdrav

Prinbližno in na hitro, tako se bere tvoje sporočilo. če so vsa v istem tonu, ni čudno da pride do konfliktov.

Danes mi je nekdo dobro rekel. Forum je zato, da se lahko sami spucamo, ne pa da se spucamo na nekomu drugemu.

In imel je prav.

Upoštevajte to.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož prav imaš, tisti stavek je bil povsem odveč, ker sem s tem stavkom po nepotrebnem stopnjevala njeno jezo na moj post in se spustila na njeno raven. (dodala sem ga namenoma, da jo pač malo špiknem, tako kot ona)
Moje mnenje je, da pač nekateri razumejo le, če se spustiš na isti nivo oz. se enako obnašaš kot oni. Tko na lastni koži hitro občutijo in vidijo, da to ne pelje nikamor. (rek klin se s klinom zabija) Kar sam sebi ne želiš storiti , ne želi tudi drugemu.

Debata okol čveka na forumu SS je potekala že okol 2 meseca brez mojega sodelovanja. Dokončno do konfliktov je prišlo samo zarad tega, ker sem pač čez vikend odgovorila na vsak post, ki se je tikal mene in sem nanj namenoma v istem tonu odgovorila, kot je bil napisan. Torej lepo v umirjenem tonu večinoma pa tudi na žalost v žaljivem tonu. iOdprla sem tudi kakšno temo na isti način kot “čvekačice”. V konflikt sem prišla samo s čvekačicami(me družno napadle), nekaterim sodelujočim je bilo vse skupaj otročje, nekatere pa so celo ugotovile moj pravi namen pisanja in ga odobravale in večina sodelujočih tudi sprožila naj se čvek preseli drugam.

Mojih postov je konec, ker je bil tudi namen dosežen s tvojo pomočjo in ostalih sodelujočih.

LP

Imam samo 50 postov. Daj v iskalnik in boš videl kako se je začelo. Napadle so me zaradi nicka, ki sem ga prvič uporabila v temi “kaj ste po poklicu”. Začele so odpirati teme namenjene meni in me napadale, jaz sem pa samo odgovarjala. Po principu na vsako vprašanje je vljudno tudi odgovoriti.

Kristjana,

saj sploh ni važno, kdo je koga prvi in zakaj. Nimam se časa poglabljati v razmerja, jaz želim le eno, ljudem dopovedati, da lepa beseda lepo mesto najde. Če pa slučajno kdo tega ni prebral, pa naj mu povedo tisti, ki so to videli. Ne mu razlagati, bodite jim vzgled.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se strinjam s teboj z dajanjem vzgleda. Vendar na forumu vzglednih sodelujočih nihče ne opazi, ker se pač ne oglašajo po nepotrebnem, ampak samo z koristnimi nasveti. In mislim, da je tukaj takih velika večina. Kvari le majhen procent sodelujočih, ki morajo vsak dan napisati nekaj sporočil, samo da se oglasijo.

Lep pozdrav!

Danes sem malo pregledala ta novi sistem,kako deluje in upam,da bo super,brez kreganja,zmerjanja in podtikovanja,pa še čvek bo lahko v miru potekal brez slabe vesti.

Kristjana. jaz do tebe nimam nobene zamere,pa čeprav sem jih dobila kar nekaj v obraz od tebe.Mislim,da si takšnega grdega odgovora nisem zaslužila,lahko bi mi to,na lepši način povedala.
Vem,da sem včasih,lahko tudi pogosto odpirala brezvezne teme,se zavedam.Nisem pa bila edina!
Ni mi pa jasno,zakaj se počutiš kot zmagovalka,da si stopila na rep čvekačicam!To pa je otročje!Jaz sem se raje umaknila,nisem pa zato poraženka.
Vem,da si fajn punca,ki pa včasih pove tako,da izpade zelo grdo!Vsak ima svoj način pogovora,ki sem ga jaz vzela zelo osebno.

Strinjam se s tabo,da si le hotela,da bi se forum obdržal v pravi luči,brez tem,ki ne sodijo vanj,a žal si mi to objasnila po svoje.Spoznala sem se v tej zmešnjavi.
Upam,da bo zdaj bolje in,da bo več zadovoljstva med forumci!
**************************************************
Jaz pa bom vedno Ninjetka in se ne bom javljala pod drugim imenom,ker nimam kaj skrivati in se ne počutim nobenemu nič dolžna.Če se kdaj bom bom NINJETKA.:)

Lep se imej in veliko lepih trenutkov na forumu

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

A mene nihče ne opazi??
JAz se vsak dan trudim.

Pa sploh ni važno kdo je kriv in kdo ne, in prosim če prenehate.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Lep pozdrav!

Se opravičujem!

Katjuša

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

New Report

Close