Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neurejeni moški v vaških gostilnah

Neurejeni moški v vaških gostilnah

Nekaj časa sem delala v vaški gostilni in o tamkajšnjih moških lahko poročam samo o negativi.

Umazana oblačila, umazani nohti, vsi prešvicani, nekateri pridejo direktno iz štale (da o “prijetnih” vonjavah ne govorim) … Za piko na i se pa še močno napijejo.

Fuj in fej! Še dobro, da sem našla novo službo.

Zdaj ti bodo malomarneži prišli nabijat, če misliš, da hrana v štacuni zraste.

Vecina mansarderji  to kar tudi podpirate

To je značilno za podeželje. Neurejenosti vidiš povsod, pri moških, ženskah…Tam ljudje zgledajo tudi deset let starejši od mestnih vrstnikov.

nikol nism smrdel ne po švicu ali štali

Odgovor na objavo uporabnika
Ana124, 02.05.2024 ob 17:06

To je značilno za podeželje. Neurejenosti vidiš povsod, pri moških, ženskah…Tam ljudje zgledajo tudi deset let starejši od mestnih vrstnikov.

Predvidevam, da si starejše generacije in presojaš po vtisih iz pred 30-tih let. Podeželje pri nas je bolj težko opisati z besedo “podeželje”, ki to dejansko sploh ni. Mlajše generacije živijo zelo meščansko življenje. Določeni so bolj urejeni, še posebaj pa fit, kakor tisti v mestu. V mestih opaziš zadnje čase le trenirkarje in priseljence. Ampak naša majhna mesta razen mogoče Ljubljane polnijo ljudje iz različnih koncev, brez ljudi iz podeželja, bi naša mesta bila prazna. To kar pa ti govoriš pa so stari dedki in babice…

Mislim, da je kao natakarica na vasi iskala k.u.r.ca in bila razočarana.

Hahaha al pa mlade mestne punce ki se ne umivajo in so zasmirane s pudrom, trepkami in dolgimi kremplji. Ko pa hlacke slece, ti obrne zaradi vecdnevnega neumitega zakisanega sircka.

New Report

Close