Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nezavest, hrastavica

Nezavest, hrastavica

Pozdravljeni!
Nato temo poskušam dobiti odgovor preko foruma, ker so že vse ostale možnosti izčrpane in sploh ne vemo, kako naj hčeri Živi (14 let) pomagamo.
Z oktobrom so se je začela, vsak dan v času šole, slabo počutiti. Najhuje je bilo 3 tedne pred novim letom, ko je dvakrat padal v nezavest. Potem smo jo imeli 14 dni doma – doma pa je bilo vse OK. Po novem letu je ponovno šla v šolo in dogaja se ji enako. Slabo se počuti, se trese, je popolnoma brez energije. Kri, voda je OK. Obiskali smo tudi psihologa – do do zdaj ni ugotovil nič. Bili smo pri bioenergetiku – pravi, da je popolnoma izčrpana. Je normalno, včasih se pritožuje, da ji hrana preveč ne tekne. Ima poleg šole igra še violino in obiskuje še teorijo za srednjo glasbeno šolo ter viloino v orkestru. Nič od tega pa sama ne želi spustiti, pri vsem želi biti in tu čimbolj dobra. Ker jo želimo pri njenih aktivnostih omejiti, se mimogrede sporečemo. Kaj storiti?

Naslednje vprašanje: po počitnicah so se ji začele po koži pojavljati hrastice, male v velikosti 2-3 kvadratne milimetre. Največ po nogah in rokah. Obiskali smo zdravnika, dobili mažo jo uporabljali in zadeva se je delno uredila. Vendar ne popolnoma. Kjer hrasta izgine, pa ostane bel madež-kot da bi bila koža brez pigmanta. Slišali smo za neko alternativno zdravljenje z pomočjo resonance. Kje bi si lahko prebrali kaj več o tem?

Pozdravljen Marjan:

za alternativno zdravljenje posusite vprašati še na forumu: Zdarvilstvo

O bioresonacni pa se veliko pogovarjajo na foru Alergije: .

Je pa vse, kar opisujete, verjetno odziv na nestabilnost, ki je nastala v telesu in jo hčerka ne more vč vzpostaviti. Alternativne metode bodo lahko pomagale, če zdravniki pravijo, da ni nič telesnega. Se pa osredotočite na eno, izberite negoga, ki mu zaupate in sledite njegovim navodilom. Izkušnje znancev bodo gotovo v pomoč.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Totrovo (ričkovo) olje vsebuje linolno (laneno kislino), ki pospešuje sušenje, tudi krast.

New Report

Close