Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek nežnost

nežnost

Malo mi je dolgčas in pogrešam nežnost. Morda to ni ravno za tu gor, ampak čeprav sem vezan, iščem eno diskretno ljubico.
29 letnik

Matjaž, si posrečen :))

Meni se zdi pa patetičen.

Meni pa ne.. zdi se mi žalostno, da pri teh letih išče ljubico, ampak ker nisem tu, da bi mu sodila, se mi zdi posrečeno, da je za realizacijo svoje odločitve izbral prav tale forum Starševski čvek 🙂

Ne podpiram sicer tvoje odločitve, a morda bi bil odziv bolj ploden, če bi se obrnil na Ženski čvek… Življenje, ah to življenje… Ljubezenski nasveti… Mladi o spolnosti… tudi Rekreacija in sprostitev 😉

Z upanjem, da bo želja po ljubici splahnela do zvečer, ko boš spet zagledal svojo ženko in da se boš stisnil k njej.

Lep pozdrav in vse lepo,
Z.

Matjaž žal smo nekatere za vse ali nič. In se ne gremo igric “ljubica”.

J.

Svoj dolgčas in nežnost usmeri na svojo partnerko in verjami mi ne bo dolgčas niti tebi niti njej. Če pa te patnerka ne zanima več, pa bodi dec in končaj, ne pa že pri 29 misliš na varanje. Groza.

prva stvar, na katero sem pomislila, je bila: ha, ha, ravno na pravi forum si se spravil. Zdaj jih boš pa slišal.

Ej, saj običajno nisem groba, ampak če tole ni provokacija, potem se mi tvoja partnerka smili, jaz te že ne bi gledala in ti bom rekla – pojdi k vragu.

Če pa je provokacija, potem pa se mi tvoja partnerka vseeno smili, saj jaz takega provokatorja že ne bi gledala in zato tudi v tem primeru – pojdi k vragu.

In zakaj taka reakcija? Zato, ker se mi varanje upira in nanj nikdar nikoli nisem in ne bom pristala. Če ti partner ni dovolj, potem prekini z njim in išči drugega, ne pa da se igra dvojna igra. In vsi dragi možje, ki varajo – me prav zanima, koliko jih pomisli, da morda kakšen od drugih moških njihovo ženo gleda poželjivo in si jo želi za ljubico. Neeeee, samo oni so tisti, ki jim je dolgčas in žena se je ohladila in manjka jim nežnost in…. Uboge nežne duše :((( A da bi moja žena mene varala? Jo ubijem – njo in njenega ljubimca.

Pa da ne bo pomote – če moški vara, potem to pomeni, da je v ta trikotnik vključena tudi ena ženska. In močno dvomim, da vsi moški varajo z neporočenimi ženskami. Torej?

Bljak.

Kaj če se ti oglasi prijetna ženska si pošiljata maile in se zmenita, da se dobita…Na koncu pa ugotoviš, da je tvoja žena?

Zakaj?

Matjaž, preberi moj odgovor Jali, pa toš našel tudi odgovor na svoj zakaj 😉

New Report

Close