Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni ji do sexa….

Ni ji do sexa….

Pozdravljeni,

Naj opišem svojo zgodbo…. Z ženo sva v vezi 9 let od tega sva 6 let poročena. Imava dva krasna sončka. Fanta in punco. Življenje nam teče po ustaljenih tirnicah in kar se tega tiče se nimam kaj pritoževati. Problem pa je sex zadnje 3, 4 leta. Sexava mogoče 1x do 2x na mesec kar je meni več kot premalo. Pa ne mi z moralkami malo bolj se potrudi v vezi, kaj naredi doma in razbremeni ženo in ne bo zvečer tako utrujena da bo takoj zaspala…Če bi moral kdo koga razbremeniti je , da ona mene….Doma gospodinjstvo vodim jaz. Kuhanje, pranje perila, sušenje, otroci, pospravljanje….vse to je na meni…vedno sem se hecal, da moji ženi manjka gen za gospodinjstvo. Ampak nima veze takle mamo. Sem pač vse to sprejel nase. Vse nam uspeva v najlepšem redu razen kot sem rekel sex, ki ga je več kot premalo. Zvečer raje zaspi kot, da bi se karkoli dogajalo. Dogaja se tudi da po nekem ključu že začneva pa vmes zaspi in seveda po vsem tem tudi mene mine, da bi karkoli nadaljeval. Imela sva že pogovor o tem pa pravi res ne vem kaj mi je, da kar zaspim ali pa res nisem za nobeno rabo in naslednji dan gremo “za iste pare” dalje. Sprašujem se kam vse to pelje….

Kam to pelje? Nikamor. Izgleda da imajo ženske en del možganov ki jim odmre po tem ko dobijo otroke. Jaz sem se s svojo krasno razumel, stavke sva si dobesedno dopolnjevala, tako sva bila sinrronizirana. Pohajanje ni panike, 2 minuti sva se zmenila, ko sva prenavljala stanovanje, v vsem sva se strinjala. Sex je bil vedno na prvem mestu, sploh čez vikend. Kuhala sva vedno skupaj, v trgovino sva hodila skupaj. Jaz sem bil preprican da sem zadel na jackpotu. In seveda to je vodilo do prvega otroka. Jaz sem siguren da sem iz porodnisnice pripeljal drugo žensko. Iz zglednega parnerja sem naekrat postal oče ki ne zna z otrokom, vedno sem vse naredil narobe. Če ga nisem dal spat ob pravilni uri, če sem ga slabo nahranil, če ga nisem znal potolažit. Vedno je bilo vse da se nisem potrudil. Izgubila je voljo do kuhanja, kar sem skuhal jaz ni bilo primerno zanjo. Njeno telo je dobesedno pol leta pripadalo le najinemu otroku. In zadeve so postale take da sedaj živimo kot da cimra. Skuhano hoče vsak dan, ona ne kuha več. Sex je lahko samo enkrat tedensko. No to se dogaja ze 3 leta. Najbolj si želim spoznati eno žensko, ni nujno za sex. Ampak zato da bi dobil nazaj tisti obcutek da nekoga zanima kako sem, kako se počutim. In da sem željen. Sedaj se počutim odvečno in nezaželjeno. Tako da kam to vodi….pojma nimam.

Kakorkoli obračaš, želja po telesni ljubezni (seksu) je odraz čustvene ljubezni.

Tako kot imate moški večinoma radi ženstvene ženske, imamo ženske rade možate moške. Vidva sta zgleda preveč pridna in ustrežljiva. To, da partnerja nikoli ne vprašaš, kako je, je ignorantsko, sebično in ne ravno ljubeče. Ma da ga polupčkaš, pobožaš, pohvališ, mu z drobnimi pozornostmi daješ vedeti, da ti pomeni največ na svetu, ne pa, da samo srkaš in jemlješ in po možnosti še sikaš.

No, če pa drugi med predigro zaspi, se pa očitno malo premalo razburljivo dogaja 🙂 Tega si pa res ne predstavljam, razen če bi bila na smrt pijana.

Se popolnoma strinjam. Oba sta postala “copati”, vajini ženski pa žal ne poznata niti kančka hvaležnosti. Kar je nekako po pričakovanju, še posebej, ker sta sedaj tako navajeni in jima je vse, kar vidva naredita, samoumevno. Obe imata luksuz, o katerem večina žensk lahko samo sanja.
Kriva sta pa tudi sama, ker sta vse to dovolila.

Sprašujta se, kam vse to pelje… Tja, kamor bosta vidva dovolila.

Moj bivsi me je skenclal ker sem.zelela veckrat biti z njim in sexat. To mi je tudi na koncu ocital. Pusto pa me je zato ker je zaljubljen v svojega oceta ki ni njegov bioloski foter ki me ni htel niti spoznat ker sem bila 9let starejsa od njegivega sinka.


Avtor iz prve roke ti povem da je pri tej ženski konec z sexom.
Žal tako je res.
Pri meni je bilo ravno tako.
En mesec brez,drugi in naslednji prav tako,eno leto brez in zdaj že nekaj let popolnoma nič.
Boš se moral navadit ali pa partnerko menjat.
Prišel boš do zaključka ko si nekaj let popolnoma brez ,sexa sploh ne rabiš več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close