Najdi forum

Niki

mogoce ne bi bilo slabo da bi uvedli neko osnovno registracijo udelezencev, da se nik name-ji ne bi podvajali, oz. namerno zlorabljali. Vem da je resitev, da jaz zamenjam nik, samo to se lahko ponavlja v nedogled. Sicer sem nad forumi navdusena.

Se strinjam. Tudi tako bi lahko bila zadeva še vedno anonimna (brez e-mail naslova), bi pa to rešilo probleme z zlorabo.

Kaj narediti v primeru, da je nekdo prej prišel? Uvesti rezervacijo? Kako določiti lestvico? Težko je imeti anonimnost, pravičnost in še kaj pod eno streho.

Pri nikih ni rezervacij, kot jih ni na zastonj e-mailih (npr. yahoo, hotmail….)
ce je nekdo ze uporabil ime, ki si si ga zamislil ti lepo povejo, da si izberi drugega. Je pac tako, da kdor prej pride prej melje.

Kolikor vem, se da forum napraviti tudi tako, da so uporabniki tako registrirani kot neregistrirani. Vsi lahko klepetajo, le da so imena registriranih in neregistriranih drugacne barve, ali pa zraven v oklepaju pise neregistriran. S tem bi se izognili manjsi dostopnosti in dosegljivosti, ki bi morda nastala z obvezno registracijo. Obiskovalci pa bi lahko pridobili svojo identiteto, ce bi to zeleli.

New Report

Close