NIKOLI DOVOLJ VELIK
KIR napisal:
> Backa, kar 24 cm si želiš? Skromnost pa ni tvoja čednost!
A da ne? Ja, ljubi, ti že veš. Samo tebe hočem, saj veš, le pri tebi človek nikoli ne ve, ha ha, kje bodo naslednji trenutek tvoji prstki….da tvojega jezička in hm…… ne omenim, ne de?
Sicer pa, kje pa piše, da je to dolžina, ha ha?
Šlan, glede na tvoje poste, ki sem jih brala še ne tako dolgo nazaj, si drznem povedati svoje mnenje: morda je čas, da se nehaš ukvarjati s tem, kako bi bil všeč eni muhasti ženski, ki jo privlači drug moški, ampak si raje poiščeš žensko, ki jo boš privlačil ti, takšen kot v resnici si.
Pa brez zamere.
veš boriti se, zakaj ne, če veš zakaj se boriš, če veš da bo na koncu lepo tudi zate, če pa veš in mislim da veš, da te nekdo jebe v glavo kot tale tvoja, pa se ti še kar boriš in boriš, oprosti, to je zame norost, ne borba, bolj boj z glavo v zid, na koncu pa boš ob vse, čas teče, ga ne bi raje poklonil nekomu, ki te je vreden, bori se za kaj drugega, kajti borba, ki jo biješ sedaj je bolj dreko-peko-nevredna! Kdaj boš to spoznal???
Ne gre za zmago, ki bo samo moja… Želim si zakon, v katerem bova oba zadovoljna. Tuda sam sem “grešil” v preteklosti, mnogo dejanj sem naredil ali opustil, ki so povzročile določene posledice. Poskušam razumeti ženo, zakaj je tako ravnala… Veliko je tudi moje krivde. To bi rad popravil. Če pa še po tem ne bo tako kot si oba želiva, pač bomo videli takrat. Upam samo, da mi bo žena prisluhnila in bo šla v ta boj z mano. V tej zmagi lahko zmagava samo oba. Seveda tudi zgubiva oba… Stavim pač vse, sebe, svojo dušo in srce… Saj tako mora biti v zakonu ali ne?!