Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu NIKOLI DOVOLJ VELIK

NIKOLI DOVOLJ VELIK

Pozna kdo koga, ali ima sam takšno izkušnjo, s povečanjem (odebeljenjem) penisa. Kje, kako se je obneslo, trenutno stanje…

Ne pišem, ker bi vedela, priznam.
Le zanima me, če je to zate?
Prideš bliže….ha ha?

:)))

A men se smeješ, ti ti!!

Jutro, mojca!

Tebi ja…hahahah, ker si mu dobro svetovala! ta način “zdravljenja” je najboljši! hahahahah, aja, Jutro! Vse pod kontrolo? :))

Kje pa! Ni vse pod kontrolo….saj vidiš, ha ha.

opažam…:))))))))))

Nikar ne beri spodnjih čenč! Hočejo ti povedat, da več jih boš nategnil, daljšega boš imel. Po tej logiki bi nekje v penziji ne vedel več kam z njim, pa lih takrat, ko tudi delati z njim kaj posebnega nebi več mogel… 🙂

Svašta, plemeniti….Govoril je po moje o debelosti, ne dolžini, ja?

Kdo je pa govoril o številu? Ljubljenj?
In mimogrede, kaj ma to veze?

Debelost ali dožina s kilometrino po mojem kaj dosti veze nimata…

Jerl me netko tražio?

Pijem pusim i devojke rusim!

Zakaj? A zena ni zadovoljna?

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Mene kličeš, ha ha? Al sem falila?

Backa, kar 24 cm si želiš? Skromnost pa ni tvoja čednost!

Pred časom je bil objavljen članek, kjer je bil opisan poseg povečanja penisa. Zanjima me, če ima kdo v tej smeri kakšne izkušnje ali pozna koga s takšnimi izkušnjami. Samo to…

KIR napisal:

> Backa, kar 24 cm si želiš? Skromnost pa ni tvoja čednost!

A da ne? Ja, ljubi, ti že veš. Samo tebe hočem, saj veš, le pri tebi človek nikoli ne ve, ha ha, kje bodo naslednji trenutek tvoji prstki….da tvojega jezička in hm…… ne omenim, ne de?

Sicer pa, kje pa piše, da je to dolžina, ha ha?

Samo to????

Uh, sorry!!

Šlan, glede na tvoje poste, ki sem jih brala še ne tako dolgo nazaj, si drznem povedati svoje mnenje: morda je čas, da se nehaš ukvarjati s tem, kako bi bil všeč eni muhasti ženski, ki jo privlači drug moški, ampak si raje poiščeš žensko, ki jo boš privlačil ti, takšen kot v resnici si.

Pa brez zamere.

Veš… Vedno sem bil borec. In to mi je sedaj, izgleda, prekletstvo. Se pač borim do konca. Dal bom vse od sebe, probal vse možnosti… Če pa še vedno ne bo dovolj, žal… To bom pa videl potem… Hvala ti za iskrenost!

Borec, vsa čast. Le glej, da s to svojo borbo ne boš namesto sreče našel bolečino. Včasih je treba tudi malo premisliti, kaj bomo v resnici dosegli, ko zmagamo. Žal je v ljubezenskih zadevah takšna zmaga skoraj vedno pirova. Izkušnje pač….

lepo se imej,
Sreč

veš boriti se, zakaj ne, če veš zakaj se boriš, če veš da bo na koncu lepo tudi zate, če pa veš in mislim da veš, da te nekdo jebe v glavo kot tale tvoja, pa se ti še kar boriš in boriš, oprosti, to je zame norost, ne borba, bolj boj z glavo v zid, na koncu pa boš ob vse, čas teče, ga ne bi raje poklonil nekomu, ki te je vreden, bori se za kaj drugega, kajti borba, ki jo biješ sedaj je bolj dreko-peko-nevredna! Kdaj boš to spoznal???

Ne gre za zmago, ki bo samo moja… Želim si zakon, v katerem bova oba zadovoljna. Tuda sam sem “grešil” v preteklosti, mnogo dejanj sem naredil ali opustil, ki so povzročile določene posledice. Poskušam razumeti ženo, zakaj je tako ravnala… Veliko je tudi moje krivde. To bi rad popravil. Če pa še po tem ne bo tako kot si oba želiva, pač bomo videli takrat. Upam samo, da mi bo žena prisluhnila in bo šla v ta boj z mano. V tej zmagi lahko zmagava samo oba. Seveda tudi zgubiva oba… Stavim pač vse, sebe, svojo dušo in srce… Saj tako mora biti v zakonu ali ne?!

Ja, morda dolžina nadlahtnice, hahaha.
Kje bodo moji prsti in jezik? Radi bi bili pri, ne v backi – jo poznaš?

Karkoli že delaš… sam pazi, da si ga ne “fentaš”….. če se ti kej tam dol strga al pa zabrazgotini al pa fentaš kake čutnice – ti bo žal in boš pogrešal to kar maš zdej….

New Report

Close