Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek niso vsi dnevi enaki

niso vsi dnevi enaki

Kot sem ze napisala, pri nasi 9 mesečni punci nikoli ne morem vedeti kaj nas čaka. Večinoma časa je res dobrovoljna, se veliko sama igra, pridjo papca, sama hodi spat.
Potem pa pride kakšen dan ali dva, ko se nam vse podre. Npr. kakšen dan se ne zaigra niti 2 minuti, mora bit mami skoz zraven, kakšen dan noče jesti zelnjave, pa gre lačna spat, kakšen dan ne zaspimo brez jokanja (histeričnega, da je na koncu čisto brez glasu, pa tudi, če jo vzamem ven in stisnem k sebi).
Včasih ne vem ali so takšna nihanja v razpoloženju normalna. Sicer sem opazila, da nekaj traja ene dva dni potem pa jo mine, tudi napade trme je že imela. Ali je trnutno v fazi preizkušenja, kako daleč lahko gre in kdaj bom jaz popustila?
8 mesecev ni jakala, razen če je bila lačna ali pa preveč zaspana, pazila sem, da jo nisem pretirano razvajala, je pa res, da sva bili skoraj 24 ur na dan skupaj. Sedaj pa neprestano nekaj joče in joče, ker neprestano nekaj hoče imet, jaz pa ji vsega pač ne nudim, ker sem res veliko prebrala o vzgoji in vem, da ji vsega ne smem dati.
Eno je praksa drugo pa teorija.
Prosim za mnenje

Imam štiri otroke in me vsi vedno znova presenečajo. Vsak otrok je edinstven. Ravnaj se po občutku, ne po knjigah.

Mogoče pa se pozna vpliv lune 🙂

Sem si kar mislila, da moraš zlo dosti sexat………pol še pa pazit ne znaš……..bogi otroci, kakšno fejst….imajo za mamo!

..in kaj si ti mislila zdaj s tem povedat?

talari

New Report

Close