Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus "Niste sami!" "Zdržimo skupaj!" Tisoč in en nasvet za "premagovanje tesnobe" – za koga? ZA PRESRANE RITI!

"Niste sami!" "Zdržimo skupaj!" Tisoč in en nasvet za "premagovanje tesnobe" – za koga? ZA PRESRANE RITI!

Kaj učijo na prvi pomoči? Da kdor najbolj glasno vpije na pomoč, je pomoči najmanj potreben!

A zdaj se pri koronavirusu dogaja ravno nasprotno! Kdo je najbolj “tesnoben”, “preplašen”, “rabi spodbudo”, “mu je treba pokazati, da ni sam” in podobne afnarije? TOČNO TISTI LJUDJE, KI, KADAR VSE ŠTIMA, SAMI VIHAJO NOS NAD “LUZERJI, KI SO SI SAMI KRIVI, DA SO SAMI”!!!

Kdo najbolj kriči v tej korona paniki? Največji del tistih, ki je v življenju preskrbljen! Ki imajo službice (bohve po kakšnih zvezicah), ki imajo bajtice (stara teta dala), avtočke (očka dal), room-servis za riti svojih sončkov … in zdaj naj bi TE PRESRANE RITI TOLAŽILI V ČASU, KO IMAJO VSE IN ŠE VEČ, A SO BOGI REVČKI V STRESU OD “SOCIALNE IZOLACIJE”!!!

Kako nesramno in podlo od ljudi! Kadar vse štima, ti isti ljudje, ki so zdaj “pod stresom”, na veliko paradirajo po promenadah s svojimi uspehi (podarjenimi hiškami, od očkov kupljenimi avtočki, vsega polnih riti sončki), MEDTEM KO TUDI TAKRAT NEKJE ČISTO BLIZU ŽIVIJO LJUDJE, KI SO ODRINJENI, SOCIALNO IZOLIRANI, OSAMLJENI, ZAVRŽENI!!! Toda polnoriteži se takrat ne zmenijo zanje, češ “kdo jim je pa kriv”. Zdaj si pa polnoriteži “lajšajo stres” z nekim afnanjem po balkonih pa duhovnimi nasveti pa psihološkimi pomočmi pa tisoč in eno oddajo, kako preživeti čas v osamljenosti! ZA KOZLAT!!! Ljudje, ki so do grla presrani z vsem, so zdaj ta največji reveži, ker morajo biti izolirani in sami doma!!! KOLIKO JE TAKIH LJUDI ŽE DO ZDAJ BILO IN JIH BO TUDI PO KONCU VIRUSA!!! Toda ne, najbolj bogi so in največ psihološke pomoči in “nasvetov za premagovanje tesnobe” zdaj potrebujejo vsega presiti ljudje!!!

SRAM NAJ VAS BO VSE PO VRSTI!!!

Tesnobni ljudje so tisti ljudje, ki jedo sladkarije (čokolada) in gluten … Dejansko.

Dobro napisano.

Hm, glede glutena imaš prav.

Kdo kriči? Jaz nikogar ne slišim. Sem se pa zasekirala, ko sem dojela, kaj se lahko zgodi, če oziroma ko se okužijo brezdomci. Ko sem bila nazadnje zunaj, sem jih kar nekaj videla. Revčki. Pa vsak s svojo flašo v roki. 🙁

Pozdravljeni,
zelo se strinjam, da tisti najbolj potrebni pomoči so pogosto popolnoma tiho. Zato je pomembno, da jih vidimo in naredimo, kar lahko. Nekateri so odstopili stanovanja zdravstvenim delavcem, pomagamo starejšim in bolj dovzetnim za okužbo z dostavo nujnih potrbščin. Kaj lahko še naredimo? Predlogi dobrodošli. Akcija še bolj!
Bodite dobro in pazite nase in na druge.
LP,

*** Milica Pjevac dr. med., spec. psih


pa infuzija v flaši………………………………

New Report

Close