Najdi forum

Splash Forum Politični čvek niva vllada ne bo imela

niva vllada ne bo imela

Če so jih ostali bi pa še ti. Problem nastane potem v penziji. So fantje premladi in se v blokih nimajo kam dati.[/quote]

Nimajo kam dat ?
Izleti , zdravilišča , hribi , morje itd.
Madona po svetu je toliko lepih krajev za pogledat , sam sem jih videl kar nekaj .
Imam sam en problem ? moja lepša in boljša polovica noče na letalo , njena logika je ljudje smo za po tleh , tiči pa za po luft in noben prepričevanje ne pomaga ( zaenkrat ) sem ji rekel ; poglej še vsak je pristal , pa pravi ; pristanek me ne skrbi temveč , hitrost pristanka .[/quote]

Ker že greš naslednje leto v penzijo jo pa le prepričaj oz. preženi strah pred frčeplani, da boš imel kaj od te svoje penzije. Da ne bo dolg cajt doma.

Nimajo kam dat ?
Izleti , zdravilišča , hribi , morje itd.
Madona po svetu je toliko lepih krajev za pogledat , sam sem jih videl kar nekaj .
Imam sam en problem ? moja lepša in boljša polovica noče na letalo , njena logika je ljudje smo za po tleh , tiči pa za po luft in noben prepričevanje ne pomaga ( zaenkrat ) sem ji rekel ; poglej še vsak je pristal , pa pravi ; pristanek me ne skrbi temveč , hitrost pristanka .[/quote]

Ker že greš naslednje leto v penzijo jo pa le prepričaj oz. preženi strah pred frčeplani, da boš imel kaj od te svoje penzije. Da ne bo dolg cajt doma.[/quote]

Ma očitno se ne razumemo .
Ne čakam jaz penzijo zaradi denarja , to mi sploh ni pomembno kolikor bo pač bo .
Gre se za to , da imam status penzionista .

vem vem, ampak a ti res mišliš da bo odšel v penzijo!!!, no jaz močno dvomim, kolk je že starostna meja za moškega???[/quote]

Poslušta vidva !!! a me mal hebeta al kaj ???
Kakšna penzija pr 54 letih ??? ni varjante .
Sam imam 57 let in skoraj 41 let delovne dobe , pa NE morem v penzijo .
Kakšen bonificiran staž ??? to je samo za policiste na terenu , ne pa za nekega policijskega funkcionarja , ki je vsa leta jajca grel v pisarni .
Starostna meja za moškega je 58 let in 40 let del. dobe , oba pogoja morata biti ispolnjena za odhod v penzijo .
54 let pa v penzijo!!!! svašta ))) sem mel takoj 200 pritiska .
Nehajta se zajebavat !!!! jasno , uffffff :)))[/quote]

Jon,

v 10. številki “Vzajemnost”, danes sem jo dobila piše, 58 let in 40 let delovne dobe, kot navajaš ti, stran 19.
Kdor ima benificiran staž, je drugače.
Meni so podaljšali 5 let pred nosom, že dolgo let nazaj od tega.:-)
Še link od seniorjev.
http://www.seniorji.info/index.php, pa malo preklikaj zanimivosti.

Lepo se imej in l.p.

New Report

Close