Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nivea robčki

Nivea robčki

Pozdravljene. V različnih darilnih paketih od Nivee sem dobila tudi robčke. Eni so z losionom (ok), drugi so soft creme (super), eni so pa z oljem, s temi pa sploh ne vem, kaj naj počnem. Kako jih vi porabite? Imam jih približno 100 kom., pa nimam pojma, kako naj jih uporabim.

Jaz sem se enkrat nasrala in kupila te oljne. Pa se več ne spomnim, kako sem jih ponucala, na dojenčkovi riti zagotovo ne, ker so mi čist bljak.

tudi oljni robčki se uporabljajo za rito .. mogoče ne za vsako previjanje … ampak olje na riti zaščiti kožo … jaz jih sicer ne uporabljam … le včasih rito namažem z Bubchen oljem.

B.

Tudi mi jih imamo kar veliko, so pa te novi vsaj za malenkost manj mastni kot tisti prejšnji. Jaz kakšnega porabim če mi drugih zmanjka, drugače pa se ubadam z istim vprašanjem.

Oljne robčke sem enostavno zabrisala stran, ker so mi bili naravnost ogabni. Mi občasno uporabljamo robče Babylove od dm, so mi pa tud niveini dobri.

Ko sem rodila, mi je sestra v porodnišnici svetovala, naj kupim omenjene robčke za malega, ki je imel zelo suho kožo po celem telesu. Tako, da sem od začetka uprabljala te robčke za celo telo. Izmenično rokice, drugič nogice… da koža še vedno lahko diha.

Jaz z oljnimi robčki brišem ritko ko je pokakana. Že v porodnišnici so mi svetovali da naj pokakano ritko najprej očistim z vato namočeno v olje. Sedaj ko pa je večji pa z oljnimi robčki.

Tudi jaz sem imela kupljene in na otroku nikoli uporabila. So pa bili enkratni za čiščenje maskare:) Torej so vsestransko uporabni:))

Jaz jih uporabljam za čiščenje otrokove ritke in se mi zdijo dobri in tudi otroček ima zelo mehko ritko. lp

Tudi jaz sem jih na začetku kupila. Ampak je mala alergična na vse Niveine robčke, tako da sem jih uporabila le enkrat. So pa odlični za odstranjevanje voska po depiliranju:)

Jaz z njimi čistim voziček. Se lepo sveti.
Na kožo otročku jih pa nebi dala, so mi preveč nagravžni.

No, pri nas so zakon, ko naju z možem napade alergija spomladi ali ko tamalemu lije potok pod nosom in se je treba veliko usekovat. Tudi če imam rinitis tri mesece skupaj, ob brisanju nosu s temi robčki nimam nikoli niti rdečega nosu, kaj šele ran ali hrast, kot od navadnih robčkov. Mislim, da jih porabimo več, kot “navadnih”.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Iza, mene pečejo, če se obrišem z njimi. Poskusi jih najprej sama.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Nisem brala ostalih…Uporabi jih za čiščenje ličil na obrazu (tvojem…)

New Report

Close