Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Njegova “nenavadna” želja

Njegova “nenavadna” želja

Imava nekaj mesečnega dojenčka in pred kratkim sva imela prvi sex po porodu. Mož me je totalno šokiral, saj se je pri meni podojil, res ni kaj dosti priteklo, njemu pa je bilo tako všeč, da želi, da to postane najina stalna praksa, ker ga to tako vzburja. Pa ne mleko, to sesanje mu je všeč. Pravi, da v njem to prebudi prvinske nagone. Ne vem sploh kaj naj si mislim. Malo mi je friki ali celo odurno, paše pa mi občutek ko se mi prisesa na dojke, ampak enako mi je dober občutek, ko dojim otroka. Počitim se zmedeno.

 

 

Dajde mu sise, ne…

Stavi ga na pljuca, ruku preko glave i podoji😂

 

A prej pa tega ni delal?

 

Verjetno še česa drugega, prejetnega, ne. In obratno, verjetno tudi ti ne.

ma nimajo tevkaj obsojat. Nima ti kaj bit nerodno.

Podoji i maloga i staroga. Obojicu, ne.

Kokr sm ti reku. Stavi ga na pljuca ko malu bebu i to je to.

Ce je res kar pravis…

Vsega boga fetišev najdeš. Tale mi je med bolj bizarnimi. Fuj!

Ni čudno, da gre svet v k_rac. Ko se odrasli deci začnejo dojit je pa to konec, naj se zgodi vesoljni potop.

Ne daj se zadrtim šentflorjancem … bodi kraljica obema in uživaj še ti. 🙂

Ni vedno samo nujno fetiš; psiho podzavestno – to so lahko tudi moški, ki  niso imeli prvinskega stika z materjo takoj po rojstvu preko prsi in dojenja, kar je za otroka zelo pomembno za nadaljnji zrel psihološki razvoj:

 

.https://www.psihoterapija-ordinacija.si/osebnost-in-odnosi/otroci-in-starsi/otrokove-razvojne-potrebe

Sem živela s takim partnerjem; ni bil dojen pri materi, ni bilo tistega stika niti kasneje med njima, hladen šustvgveni odnos, tudi v partnerskem odnosu je imel mnogo barier, ki jih je lahko šele z leti zaupanja razvil ( nekaterih pa tudi ne), ni pa nikoli razvil psihološko zrelega odnosa; in  tudi v mojih nosečnostih je to počel/hotel početi, kot tvoj – pa ne iz porno fetiša.  Sicer z izgovorom da želi preizkusiti okus mleka…

 

 

On teb siso,

ti njemu tica, pa sta kvit 😃

jaz sem mojo rešil mastitisa tako..po priporočilu kolegice.. jebiga..vnelo se je..pa sm kak tedn vleku pa pluvu stran. sam govort nism mogu kej velik k nism mogu..nemorš vrjet kolk mišic rabiš d zvlečeš pokvarjen mlek iz juška. sam..smo pa poštimal tko da ni blo hospitalizacije..  ma lej..če je ata žejn..pa če je robe dost..naj se napije če mu paše.. men mlek negre..:p

Po mojemu mnenju je njegov oce njemu popil vse mleko ta ga bo sedaj pa svojemu otroku,…

počak še mal, tudi v plenice ti bo začel srati……. kolikor vem človek z odraščanjem izgubi sesalni refleks, zato bo mleko težko ven dobil. saj seks igrice niso problem, bolj je to, da očitno tekmuje z lastnim otrokom za tvojo pozornost in nego. to pa zna biti problem. Upam, da se motim.

New Report

Close