Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek No, pa da še 1 x pohvalim BC

No, pa da še 1 x pohvalim BC

Baby center Jesenice: obljubili, da bodo poskušali dobit dokolenke, ki jih ne več, une po 199 SIT iz kluba. Ma ja, si recem, malo morgen. Pa mi v peteke pozvoni telefon “Dober dan, gospa Ž. Tukaj pa BC Jesenice. DOkolenke smo dobili, če vas še zanimajo, v tistih barvah, kot ste želeli.” Mislm, s stola sem padla, dobesedno. Seveda me zanimajo, madona, v mercatorju je jurja par!! In grem dol, plačam štumfe, vidim še 5 stvari, ki so mi všeč, ampak št. niso ta prave. “Ni problema gospa, bomo naročili, pustite mi telefon in vas pokličem”. Evo, daes popoldne me pokličejo “Imamo vse, pridite pogledat, če vam bo všeč!” Brez obveze, da moraš potem kupit.

Naj bo kakor hoče, ampak tako se dela in tako si delaš promet. Vsa pohvala za uslužnost in prijaznost. In ja, zna skritizirat v nulo, ampak pohvalit pa tud. Hvala, če katera od prodajalk od tam slučajno bere!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Danes pa samo hvališ;-))))))))

Lepo! Meni je to zelo dobrodošlo;-)))

Lepo, res lepo. Tako se dela promet. Če mene vprašaš, bi tako moralo biti povsod.
Upam, da te preberejo še druge trgovke, od vsepovsod…

Tudi mi imamo z BC vedno samo pozitivne izkušnje. Nikoli jim ni nič težko, za vsako malenkost(!!!!) se potrudijo, brez obveze! Mi tudi kupimo največ oblekic(Mini Star je zakon!!!) in igrač pri njih, da ne govorim o opremi (avto sedež, posteljica, posteljnina,…na vse!!!), saj se drugje nič (kvalitetnega)ne dobi.

Zaradi nas naj kar odpirajo razne hm-e in podobno, mi gremo najprev v BC pogledat, nato pa drugam.

LPT

Skrbna, tudi mene so že klicali iz BC -lansko jesen so imeli v akciji Roemerjev avtosedež Kid, ki je bil seveda takoj razprodan. Preklicala sem vse trgovine l Ljubljani in okrog Ljubljane. V Domžalah in na Rudniku sem pustila tel. št., da me pokličejo v primeru če dobijo novo pošiljko sedežev.

In res so me z Rudnika poklicali takoj, ko so stolčke dobili :-)))

…ja hvala bogu….koristna informacija…grem jih danes obiskat popoldne….Skr bna si mogoče opazila tudi spodnje majčke z dolgimi rokavi za tamale pikce, ki ne lulajo več v pleničke?….

Ves kok bi vec prodali,ce bi bili prijazni?!?! Se samim se jim ne sanja:)
T

V Domžalah so tudi ful prijazne prodajalke. Mi samo še tja hodimo.

Lp

No meni je tudi ena mlada prodajalka v BC v btc pomagala probat kombinezonček za mojega malčka.Pa sva ga lepo na pultu preoblačili ..))
Sine je pa užival ..::))
pohvalno,,pa brez grdih pogledov in kislih fac))))

Majčke z dolgimi rokavi za mojega še ne dveletnika sem kupila v podhodu med Čopovo in Nazorjevo, tam za izložbo od Massa pa ene trgovine z nekimi CD-ji. Majčkena trgovinca, ampak z veliko in dobro izbiro garderobe za mulčke po zelo znosnih cenah. Za dve sp. majčki sem dala po 700, za dve pa po 900 SIT, dolgi rokavi s patentom (galeb), sicer za 4 leta, ampak so mu rokavi čist prav, so ozki modeli, tako ni pol preširoko, majčko ima pa čez rito, kar je tudi fajn, da so ledvička v vseh primerih pokrita. Za spomladi sem pa kupila kompletke gatk in majčk z naramnicami za vsega 700 sit cel komplet. Pa je zelo v redu kvaliteta. Pokukaj tja.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

New Report

Close