Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek no pa mamo novo

no pa mamo novo

stranko SKD (slovenski krščanski demokrati)

vir 24ur

A ni to tista, ki se je združila s Pahorjem?

Pardon, tisto so krščanski socialisti. Aha, torej SKD se je vrnila. Lepo.

In? A te je strah?

P.S. A so ti že pokazali, kako se prilima link do neke strani na internetu?

a mene, če je strah, hmmm le zakaj, ampak a si opazil, da so to stari desničarji, ki so se naveličali diktata Bajuka, kaj sem govorila, stranka je razpadla na dve, eno, ki se ji zelo slabo piše, druga nova pa morda le ima še kakšno možnost.

zakaj bi pa popala, če te zanima lahko poiščeš sam, sem ti napisala vir. Aja vem da je lažje samo na link pritisnit, ste naučeni, da se vam vse na pladnju prinese, jaz vam pač ne bom, dovolj je ča vam napišem vir, tistega ki zanima bo že našel, za ostale mi ni mar!!!

hehehe, generalni sekretar novopečene stranke je postal nekdanji državni sekretar Marko Štrovs, tisti ke je moral odstopiti iz tega mesta, zaradi “Matild”.

ejejej in ta stranka naj bi zastopala krščanske vrednote, jojjoj že na začetku se pokopava, torej vzamem nazaj, tudi tej novonastali se slabo piše.

To je pol iz tega ker sta se Štrovs in Bajuk skregala, pa je Štrovs novo stranko ustanovil. :)))) Tudi jaz se smejem, pa bi moral biti prvi član te stranke.

Bajuk se ni skregal samo s Štrovsom. Je še veliko drugih, ki so bili vidni člani stranke Nsi (Drobnič in ostala elita).

Bajuk je pač daleč na okoli edini pri zdravi pameti. (čeprav tudi njemu uide kak Simič s svojimi reformami) In mu obračajo hrbet. Kar. Naj se pridružijo Pahorju, tako kot krščanski socilaisti.

tedej, niso se priključili, preberi si.

Saj nisem mislil. Gre za razpad krščanskih “sil” od demosa naprej. Kardelj … Kučan so vse zastrupili. In se ne poberejo(mo).

a je potrebno biti kristjan, da si pošten.

mah ne, v politiki krščanske vrednote nimajo značaja, ker ga ne morejo imeti in stranke ki izkoriščajo krščanske vrednote v namen pridobivanja volilcev, so zame nepomembne, zlagane itd.

Ne gre toliko za vrednote. Mene zanima kaj delajo. In kaj mislijo narest. Vem da Pahor ne misli naredit nič. Drugi pa si ne upajo. Mi pa naj izbiramo na volitvah…

A, in ninej: Težko je biti pošten, tudi če si kristjan.

kako pa veš, da ne misli.

SDS je mislila marsikaj pred volitvami, po zmagi pa nič od nič. Morda pa bi bilo pri SD drugače.

za poštenost ne rabiš tega prednaslova!:)

Vidiš, ninej, vem da ne misli. Kar se mene tiče je isto kot bi si napisal na čelo “nič ne bom naredu”. 🙂 S Turkom se bosta objela okoli ramen in vladala v stilu “državljani stran”, ne motite naš mir, mi smo najboljši na svetu.

Na drugi strani pa bi recimo Šturm rad sezidal največje sodišče v Evropi, Janša bi otok v Izoli :). Kar pa pomeni “nimam jajc” za sodne zaostanke, za izbrisane, in drugo, ker bi s tem izgubil volitve.

zakaj tako misliš, uh mislim, da nobena vlada ne bo več povzela vzorca današnje!:)

Kaj je takega z vzorcem današnje vlade? Saj vse kar je naredila je samo zato da bi imela izgovor za vse česar ni storila. Pahor je pogumnejši. On ne rabi izgovora zato da ne bi naredil nič.

evo vzorec!:) če je kaj narobe pa presodi sam!

Ninej, ne se bat za ta vzorec! Ta bo ostal!

upam da ne!!!:)

Vi ateisti! 🙂 A vidiš kako v prazno upaš? 🙂

nisem ateist.:)

Kaj pa potem? Samo ujedaš kot babnica ali kaj? 🙂

New Report

Close