no pa mamo novo
a mene, če je strah, hmmm le zakaj, ampak a si opazil, da so to stari desničarji, ki so se naveličali diktata Bajuka, kaj sem govorila, stranka je razpadla na dve, eno, ki se ji zelo slabo piše, druga nova pa morda le ima še kakšno možnost.
zakaj bi pa popala, če te zanima lahko poiščeš sam, sem ti napisala vir. Aja vem da je lažje samo na link pritisnit, ste naučeni, da se vam vse na pladnju prinese, jaz vam pač ne bom, dovolj je ča vam napišem vir, tistega ki zanima bo že našel, za ostale mi ni mar!!!
hehehe, generalni sekretar novopečene stranke je postal nekdanji državni sekretar Marko Štrovs, tisti ke je moral odstopiti iz tega mesta, zaradi “Matild”.
ejejej in ta stranka naj bi zastopala krščanske vrednote, jojjoj že na začetku se pokopava, torej vzamem nazaj, tudi tej novonastali se slabo piše.
Vidiš, ninej, vem da ne misli. Kar se mene tiče je isto kot bi si napisal na čelo “nič ne bom naredu”. 🙂 S Turkom se bosta objela okoli ramen in vladala v stilu “državljani stran”, ne motite naš mir, mi smo najboljši na svetu.
Na drugi strani pa bi recimo Šturm rad sezidal največje sodišče v Evropi, Janša bi otok v Izoli :). Kar pa pomeni “nimam jajc” za sodne zaostanke, za izbrisane, in drugo, ker bi s tem izgubil volitve.