Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek No pa še ena resnična “pedofilska”

No pa še ena resnična “pedofilska”

Zaupal mi jo je pa en sodnik.Pa vi vidite,kakšne ovadbe so tožilstva sposobna skupaj spravit.

Tip je na otroškem igrišču barval tobogan.Pa sta se dve deklici igrali in sta se želeli peljati po toboganu.Pa se je ena spustila, pa jo je spodaj tik pod koncem tobogana tip prijelza nogo in rekel…zdaj pa dost, zdaj bom barval..

Pa ga nista ubogali, pa se je druga spustila, njo pa je prijel odzadaj čez prsi in rekel…zdaj pa res dost, ker bom barval tobogan..

Vse skupaj je videla mati in prijavila policiji.zadeva je prišla tako daleč,da je bila vložena kazenska ovadba, v njej pa je pisalo, da gre za spolni napad na osebo, mlajšo od 14 let (to ej bilo še po starem zakonu), da je dotični možak deklici OTIPAVAL PO NOGI IN PRSIH..

Seveda se je stvar končala tako, kot zdravi pameti v takem primeru mora končati..na srečo..

Danes že povsod vidijo pedofile, en barva tobogan, pa se otroka dotakne, pa je osumljen, da je pedofil..

Sem se pogovarjal s tipom, ki dela v vrtcu, kot pomočnik vzgojiteljice.On ne sme otrok peljati na stranišče.Ne sme, ker je moški in je kot tak apriori osumljen, da bo polno nadlegoval otroke..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V našem vrtcu smo imeli vzgojitelja in je mulčkom veselo brisal ritke.
Ti bom pa povedala takole: pretirava se v obe smeri, kar se je tudi že pokazalo. Mati reče svoji hčerki, ki ji potoži, da jo je otipaval ali še kaj hujšega nekdo, ki je na takšnem položaju, da še lažje izrabi otrokovo zaupanje: saj ni bilo nič, bodi raje tiho. Da ne bodo sosedje izvedeli.

Enkrat je bil tudi na POP TV-ju film posnet po resnični zgodbi, ko so obtožili mamino prijateljico, da je slikala njene nage otroke, samo zato, ker je bila fotografinja in je res non stop slikala. Na slikah pa so bili vsi v spodnjem perilu, z otroki vred.

Oprosti, ampak mojih otrok noben tujec nima kaj prijemat! Očitno je bila mama blizu, bi se pa z njo zmenil.

Kako pa veš, da ni pedofil?
Nekoga so tudi oprostili obtožbe posilstva 13 letnice, ker niso imeli dovolj dokazov. Nihče pa ni rekel, da je niso posilili.
To so prehude stvari, zato ne posplošuj, ker pedofilija je zelo daleč od zdrave pameti.

Ljudje, vi ste bolni. Dajte svoje otroke zapret v svoje dnevne sobe, poveznite črne cilindre čez in čepite nad njimi do konca svojih dni.

Tisa, upam, da otrok ne boš nikoli poslala v vrtec in šolo, kajti tam se jih bodo tujci dotikali – na njihovo srečo. Tujka bo otroku v jaslih odstranila posrano in poscano plenico, če naj ne zgnije v njej v 8 ali 9 urah. Tujka – vsaj za otroka bo tujka lep čas, dokler se ne bo nanjo navadil.

Če ste pripravljeni prijavljat da je nekdo vašega otroka prijel za nogo, potem je v vaši glavi nekaj hudo narobe in to svojo psihozo prenašate še na otroke, ki so skozi tako bolanostjo zlorabljeni bistveno bolj kto zaradi enega prijema za nogo.

Sicer pa – mati je stala zraven, videla je, da malar mala tobogan. Zakaj ni ustavila svojih otrok, ko so motili vzdrževalna dela?!?!

Hja, Spider, ti pripoveduješ zdaj zgodbo s strani ‘pedofila’. Kaj je mamica videla, ve pa samo ona sama in očitno že ni bilo tako nedolžno, če je šla za to na sodišče. Jaz v zgodbo moškega prav nič ne verjamem.

Ti se kar razburjaj, a zgodb o zlorabah otrok je v naši državici nemogoče veliko, s tem, da je večina itak zamolčanih.
Ker mi imamo strašansko toleranco do vsega slabega, dokler se ne dogaja nam osebno. No, ko se pa zgodi nam, potem pa ujjjjjjjjjjj!
Samo ne zavedate se, da se s pretirano toleranco spreminja klima in norme v družbi, no, ko je prepozno, je pa zelo težko stvari popravljeti in traja zelo veliko časa, da se kaj spremeni.

Jaz pa ne verjamem v zgodbo mamice.
Menim, da nekatere mamice zelo rade vidijo nekaj česar ni.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

V anšem vrtcu se otrok ne dotikajo tujci. Prav tako jih ne previjajo tujci. To počnejo njihove vzgojiteljice in vse je lepo in prav.
Tujci pa se mojih otrok in tudi mene ne dotikajo. A tebe se, ma ja? Pol pa kar uživaj!

strah ima velike oči..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

New Report

Close