No ženske povejte po pravici…
… s katerim znanim tipom (slovenskim / svetovno znanim) bi se dale dol?
In prav tako me zanima s kero slavno znano zensko bi se npr. zalizale?
jst imam kar nekaj moskih s katerim definitivno bi sla do konca, pa tud vam pol povem s katero bi se jaz zalizala.
ce pa moski zelite dati tud svoj predlog s katero zensko bi pa tud lahk poveste!
Ajde folk uzivajte, dokler se lahk!
😉
ok moji najbolj sexy moški, s katerim bi sla do konca so:
Vin Diesel, Brad Pit, Orlando Bloom, Richard Gere, Sebastjan Cavaza, (pa un k je igral pr Buffy in Angel -Davd B… , Mat Dillon in se je ker sam se zdej ne spomnm, se bom pa spomnla c bo kera napisala se kerga. Za zensko so pa: Cameron Diaz, Pika Božič, Britney Spears (ona ma ze izkušnje) in tud kera se no.
Hm…mene pa pri moškem lepota sploh ne gane tolk kakor onaj..pogled ispod obrva….a razumeš?…:)))))Hmmm….najprej malo zmeden pogled,potem pa tist,ko točno veš kaj se za njim kuha…..:))Ko te vabi tako kot jutranja kavica vsa sladka in dišeča….
Nekateri moški,ki naj bi bili “lepi” so narcisoidni in mislijo,da bodo ženske padle kar tako,kot da naj bi to bil privilegij…..Ni šans…)
Moški mora imet šarm…in da pove, da je avanturist, a preseneča z mejami, ki dajejo varnost.
Joj,zdej sm napisala tako kot da jst kr tko……..))
Ampak, vse napisano je moj filing in moram priznat,da se je že dvakrat zgodilo,da sem mogla svojo glavo kar trdno držat da ni zbezljala….metaforično seveda…))))
lp