Nočem
Ja,še vedno mam zaštofan nos…drugače pa že bolje…sem danes na hitrico šla na kavico v Holmesa…malo bacile trosit…ne morala sem ven…
No,dober tek za nazaj,saj bi jedla kaj,pa mi ni…pojma nimam zakaj…toliko zdravil pa ovega žajblovega nagravžnega čaja…bljak…samo ne zboli ti rečem…Pa ti,kaj je kaj novega na tvojem eku???
joj…saj bo bolje boš vidla da bo…
ni vrag da bi se te bolezen še dolgo držala…
pa mi ti tudi držimo pesti, da zadihaš kot se spodobi…
samo veš da je to verjetno krivo, da si prejšnji teden laufala zunaj…
se moraš bolj pazit…
Pri meni??? Mene razganja… Tak nori pritisk imam v telesu…pri srcu…povsod…jao kaj mi dela :)))
Ma laufam že okoli mesec dni…jaz mislim,da je bilo v soboto,ko smo šli pustovat,pa sem samo v kimonu (kitajskem) skakala pri Vrbi in čakala na hamburek…
Kaj te razganja??? Pomlad??? Joj,mene bo tota pomlad ugonobila, hormoni poskakujejo gor pa dol,pa sem pa tja…ti jih maš vsaj na kom ven za spuščat…kaj pa jaz?…smrk,smrk…
Kako pa izpiti??? Vse narejeno???
:-)))))) Nikol ne veš,baje da smo najhujše???!!!
Dajmo razbojnik-bodi razbojnik…..:))))))))) hi hi hi – joj,kak sem nagajiva…res gre že na boljše….
Ne se bat,ker ne grizem-o,no samo včasih,pa še te bolj na prijeten način,a ne “stara znanka”??? Jaz mislim,da smo nekatere čist OK,konec koncev smo Slovenke…
Verjetno si res :)))),a boš kaj dobrega papal??? No,pa dober tek…pa ne mi nekih luštov delat…sicer nisem lačna….prej sem ravno banano popapala (vitamini in to) proti prehladu…