Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu nor večer

nor večer

odšla sva v posteljo…jst v babydoll oblekci malo čez ritko on v boksarcah…
sledili so poljubi in vedno bol vroči dotiki….z usnicami je šel od mojih ust do prsi in mi jih cele obdelal od bradavičk do vsega okoli…z jezikom je sledil naprej dol o trebuhu vse do moje muce…bilo je noro…bila sem že čisto mokra nisem se mogla več zadrževat vzela sm mu ga v roke in mu ga začela obdelovati….nato sem mu dala noge čez glavo in sva bila v položaju 69…soba je bila polna seksualne energije…vzdihi…ooo ja šee…gor in dol po njegovem korenjaku….močno in nezno z ustnicami…na obrazu se mu vidi kako uziva…moja muca pa ze takooo mokra…
obrnem se in se usedem nanj…..malo ga se drazikm z rokami…nato pa si ga vstavim v muco..mocno migam…uzivava..noro je….nato me močno prime obrne okoli in postane on glavni….dam se na vse štiri…najprej me boža po ritki in moji mokri muci….tako je moka da me navlaži še proti ritki…najprej v ritko s prstkom…ooo kako je fajn…da mi ga v muco…čutim njegova jajčka ob moji ritki…ooooo nor občutek….potem mi ga porine v ritko…z roko je v moji muci….vse je ze popolnoma mokro….poriva me do konca….še malo…še malo…že čutiva da prihaj nor orgazem…in že me pošprica po ritki in vse do las….obožujem ta občutek…na obrazu vidim njegov izraz kako uživa in kako mi je prišlo…moj orgazem pa je bil tudi božanski…
in tako z mojim dragim vsak dan uživava že par let….ni bolšega občutka ko se zjutraj zbudiva po zelo zelo dobrem sexu…

Vsak dan tako uživata?Takih je pa bolj malo…no znata pa uživati.

ja skorraj vsak dan ce ne pride kaj vmes

kako vama uspe? Res vsak dan? Ali nista nikoli zmatrana? kaj naredita da popestrita zadevo? Jaz bi tudi rada, da bi midva vsak dan tako če bi bilo le mogoče,pa nama nikakor ne uspe. Njemu je bolj važen počitek, itd…Pravi da hoče spontanost…pa sej to ni vse…

medva sva se ful tko navadla….ze ko se ulezeva v posteljo se zacneva vedno cartat…s tem da greva pol ponavadi do konca…če je bil pa reeees naporen dan pol pa to pustiva za zjutraj…brez kakrsnihkoli pripomočkov sva…vcasih ampak res poredko uporabiva play gel…drugače pa vse sama na vse mozne nacine…občutek je res fajn in ko prav vidis kako te ma nekdo mocno rad…nikoli ne nacrtujeva kaj kako in kdaj….

Samo tolk norih trenutkov kot jih imam jaz pa ti očitno nimaš.

aja kako že?

pa “medva, sam mal manj”.

:))))) kakšni odzivi:)))))
le kaj bi pokazala ena psihoanaliza ….vidva pa res znata…..joj, ko bi midva takooo, mi pa še več….pr nas pa še bolš….joj blagor ti, naš je pa skoz zmatran, …joj, moja pa ne more babydoll kiklce nase dat, drgac pa je istoooo:))))

kako pa vidiš njegov obraz v 69?

Mogoče ima pa on tako dolgega, kot tisti zamorc, ki ga je sine na plaži vprašal, če se lahko igra z njegovim lulčkom, pa mu je rekel, da lahko, samo naj ne hodi predaleč, ker ga hoče imeti na očeh.

sej nismo roboti da se ne mormo obracat ane

Napisala je, kot da je odkrila ameriko, meni in verjetno še komu pa se tale akcija sploh ni zdela nevem kaj…

Tretja oseba ,mogoče?

Zate bo že:time for sex…če se ne motim?

Ne obračat deklič. Se moraš kar z ritjo drugam premaknit če ga hočeš videt.


če bi faušija gorela…. pa ne mirella da … no saj veš, da ji zavidaš- ne razumem zakaj?

evo mene ta faušne:

vidva to skoraj vsak večer že par let? Yeah rigt, nismo mi od včeraj. “Samo takrat ko sta res utrujena potem ne” – ko sta oba oddelala par uric preko študentskega servisa?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ja oprosti midva se pač ne branva sexa ane in zakaj ne bi vsak dan ce veva da je mozno! ce tut drui neb mel raznihh brezveznih izgovorov bi blo tut drugac in bi vam tut ratal vsak dan…ne pa tiste fore ne ej se mi ne da…me boli glava…bla bla…tega tuki ni…zakaj ne bi uzival ce se da z nekom k ga mamo radi…mene tut če boli glava bom za stvar ker me po sexu pol tut vedno neha….tisti k pa počnete enkrat na mesec al pa še manj se morte pa res zamislt…medva veva da teh problemov nimava!

aja pa tko btw kje je pa nujno da sm mela skos noge cez njegovo glavo k se tok obremenjujete s tem kako sm vidla na obrazu da mu pase…dddd…če se daš pol na bok in se obdelujes valda da vids obraz…joj joj s kasnimi se nekateri dajete…manj komplicerat v zivljenju pa bo!

vsak dan tako je malo dolgočasno že, pa kako rit moreš imet?

lepo 🙂

uživejta!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

kdo je pa reku da vsak dan isto in vedno v rit…
ma deeej folk vi ste res obupni…ni cudn da se dogaja vse zivo po svetu..

New Report

Close