Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek “Normal can never be amazing”

“Normal can never be amazing”

Reklama za Mini da misliti o normalnosti, kaj je normalno in če se sploh kdo še kaj sprašuje o tem, kaj je normalno ali imate raje odštekano?

[youtube]6R_D4V-Ns3Y[/youtube]

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

jest sm… abi normal 😀

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Zase bi rekla, da sem v mejah normale.

Ne živim v skladu s splošnimi načeli in nikoli ne bom.

“Tak je moj način in bom umrl z njim, spremenil se ne bom, ker se ne želim…”

Po vmesnih rezultatih bi rekla, da glasujejo samo “norci” ali pa… so tukaj sami norci? 🙂

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

kaj sploh je normalno? družbeno vsiljen kalup? kdo se sploh počuti poklicanega za to, da določi mejo med normalnim ter ne-normalnim?

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Glede na to, da se klišejski svet lahko tretira kot “normalen” širši množici, spadam med norce…mi je prav žal…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

hja odvisno od pojmovanja normalnosti. Če je normalno da greš v nedeljo k maši in potem v kurbišče k isti prostitutki…
Če je moja nenormalnost nenormalna ali še v okvirih zdrave nenormalnosti pa ne znam povedati. Toda, ko vidim, kdo vse se danes deklarira in kiti z normalnimi etičnimi vrednotami, prav uživam v svoji nemoralni nenormalni drži.

e,se strinjam in z DRRR
tut nisem normalna in potem takem(ko odrastem) nikoli ne bom,

Svet je poln virtualnih nenormalnežev. Virtualnih zato, ker so sami prepričani, da so. V resnici pa niso. V 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} situacij funkcionirajo natanko enako, kot masa. V preostalih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} se posiljujejo z neko glumo, ki pade v tistem trenutku, ko je ogrožena njihova komotnost, eksistenca. Nekaj najgršega na svetu je videti “brezkompromisne revolucionarje”, za katere se potem čez leta pokaže, da so največji mainstrimovci, kar jih je sploh najti. Na raznih politični položajih je prisesanih nebroj takih neuporabnih “upokojenih” revolucionarjev. Pa ne samo pri nas, tudi drugje. Recimo za Ameriko je znano, da je največ trdokožnih zagovornikov kapitale in militarizma ravno iz vrst nekdanjih “revolucionarjev”. Tisti ki jim ni uspelo najti zastonjskega seska pa se potem počasi posušijo za lokalnim šankom, ali v vogalu razpadlega skladišča z iglo v roki. Pozabljeni od vseh. Revolucija je namreč za večino ljudi zgolj kratka enodejanka. Za ketero hitro izgubijo zanimanje in si najdejo kaj zanimivejšega.

Vse znotraj obeh skrajnosti Gaussove krivulje naj bi bilo normalno. Po neki splošni zahodnjaški logiki je pa “normalno” vse kar direktno ne škoduje drugim.
Torej?

Normalno naj bi bilo tisto, kar odobrava večina.
Ampak večina ne odobrava ničesar več, so kar precej netolerantni.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close