Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Noseca ali ne?

Noseca ali ne?

Zivjo vsem. 10000x prezvecena tema, ampak na zalost o meni podobnem stanju najdem zelooo malo. Skratka…m mi zamuja 3-5 dni. Naredila sem ze par testov, vsi negativni. Ok, verjetno so bili narejeni prehitro, ampak imam ze nekaj casa zelo obcutek, da sem noseca. Isto se mi je zgodilo prejsnjikrat in imela sem prav. Danes sem naredila se enega in totalni minus. Sla bi na krvni test, ampak ne najdem podatka, ce ga pri nas delajo. Vprasanje? Ali je imela katera tako nizek hcg,da je test precej bolj pozno zaznal? Imam vse znake, bolece prsi, zaspanost, zaprtje, hormoni obup, rahlo spikanje, zadnje pol ure se mi zdi celo malo mokro pri bradavici. To bi bila moja 4 nosecnost, zato nisem nova v tem. Psiha pa tudi verjetno ni, ker bi bil ta otrocek bolj presenecenje kot tezko pricakovano dete. Preden me nekatere naderete da pretiravam, se enkrat ponovim vprasanje….ali se je kateri zgodilo, da je test bolj pozno pokazal plus? Slisala sem ze, ne vem pa, kako pogosto je to. In ja, izvenmaternicna upam da ni, ker ne krvavim in nic. Dala bi roko odrezat, da sem noseca, test pa ne pokaze hehe

Pojdi samoplačniško dat kri.

Ne vem, od kod si, v Lj greš zjutraj na odvzem, čez par ur izveš za rezultate. Stane dobrih 10 evrov. Vsaj veš, pri čem si. 🙂

Saj pravim, da bi sla, ampak za enkrat sem nasla samo za vecja mesta, za slovenj gradec pa ne vem ce delajo. Verjetno bom jutri poklicala laboratorij

Noseča si lahko, če si imela nezašciten spolni odnos. To veš ti.

Simptomi, ki jih navajaš, so pa lahko tudi pred menstruacijo. Ne vem, kako redno imaš sicer, a 3-5 dni zamude ni dosti.

Ocitno si tega otroka vsaj podzavestno želiš. Zato le pokliči v laboratorij in se najavi na test.

Isti hormon, ki ga zazna test, povzroca tudi vse nosecniske znake. Torej, ce je beta tako nizka da ga testi ne zaznajo, tudi ne more povzrocati tezav, ki jih opisujes. Imas pms, ki je pac bolj mocen ker ti zamuja.

Kako. Meni je test pokazal plus šele en teden po izostanku. Clearblue.

En kitajski je že pred izostankom kažal nosečnost.

No temu je cez 3 tedne sledil SS.

Ja, ss je tudi mene strah. Ker ce se je kaj prijelo in je hcg se vedno tako nizek, potem verjetno nekaj ne stima. Kako bi pa prezivela ss, ker imam za sabo ze eno smrt novorojencka…pa ne vem. Res upam da ni to to, sumim pa….

mogoce samo malo zamuja…ne vem. Mi je pa hudo zate. Upam, da si imela po tem dogodku vec srece.

Ej, preživimo vse. Počakaj se 1 teden pa bo vse jasno. Najbrž ti zamuja.

Pri vsaki je drugace, pocakaj se par dni, mogoce pa m se pride. Meni sta se dve crtici pokazali ze 2 dni pred izostankom m.

Seveda delajo, tako v SB kot tudi v ZD, v ZD vem, da tudi samoplačniško (je navedeno na samoplačniškem ceniku v čakalnici).

Seveda delajo, tako v SB kot tudi v ZD, v ZD vem, da tudi samoplačniško (je navedeno na samoplačniškem ceniku v čakalnici).
[/quote]

Sem ravno zjutraj videla ja, da je objavljen cenim. No, ce ne bo kaj, bom poklicala…

Sem ravno zjutraj videla ja, da je objavljen cenim. No, ce ne bo kaj, bom poklicala…
[/quote]

vem, da se grozno počutiš. greš lahko v zdravstveni dom sg in narediš teste

Če si delal test 3 do 5 dni po predvideni menstruaciji, bi test moral pokazati + saj takrat nečloma žnska že mora imeti dovolj hormona v sebi da pokaže pozitivno.

Seveda pa nikoli ni vse čist ziher. Počakaj še par dni in naredi še en test. 10 mIU je najnižja vrednost.

Je prisla m….ampak zelo blaga. Trenutno je bolje tako, da je prisla, ceprav sem cisto malo le razocarana 😊


[/quote]

A se ti je to zgodilo pri prvem otroku, punčka? Ne vem, zakaj imam tak občutek …

Pozdrav
Stara sem 15 let in pred 3 ali 4 mesci sva z bivsim fantom imela nezasciten spolni odnos(blo je samo enx not pa ven)vem da sem naredila veliko napako. No in 3 mesce sem imela menstruacijo ampak bi bila tako kot ostale vedno sem imela bolj mocnejse, te kaj so pa bi ble 3 mesce so bile taksne bolj blage ampak vseeno so trajale 6-7 dni kot ponavadi. Septembra sem sla v srednjo solo in se od takrat moram vstajat zelo zgodaj. Zacela sem veliko spat. Zdelo se mi ni nic nenavadnega ker sem ze popvprej rada spala. V tem casu sem zelo hitro tudi shujsala in veliko sem pod stresom zaradi sole pa stvari doma. No da preidem k bistvu pred 5 dnevi bi morala dobiti menstruacijo ampak je nisem vseeno imam beli tok bolijo me prsi in tudi krce imam obcasno. Mam pa tak cuden obcutek koda me nekaj tisci v jajcnikih. Kaj naj naredim? Kako naj povem mami?

Prvo naredi test. Lahko smo me zdaj tu oh in sploh pametne, ampak nobena ne more točno vedet kaj se dogaja.
Če je test negativen, idi do ginekologa, lahko da si ujela kako spolno prenosljivo bolezen, ali pa te enostavno muči kakšno hormonsko neravnovesje.

Torej naredi test.

Pa prosim, ne sexaj bres zaščite. Če te ima fant rad, se bo z veseljem zaščitil. Najlažje se je izgovarjat, da s kondomom ni vredu…dokler ne boš pripravljena biti mama…tabletke in kondom. Lepo prosim.

Hvala za vas odgovor, lahko samo vprasam kolko stane ta test?

New Report

Close