Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nosečniško spodnje perilo

Nosečniško spodnje perilo

Punce, živjo!

Zanima me, kake izkušnje imate s perilom iz katalogov. Počasi si bom morala kaj nabaviti. Med prvo nosečnostjo sem si kupila v Avstriji v C&A dva kompleta hlačk, modrčke sem nosila tiste za dojenje iz Milerja, s katerimi nisem bila kaj prida zadovoljna, enega sem imela od La Vie. Ta je sicer še uporaben, vendar precej drag, da bi si jih nabavila več.

V katalogih pa imajo precej ugodno ponudbo (mislim npr. Neckermann).

Hvala in lp!

Jaz sem si nakupila nekaj spodnjic iz Microfile – ne vem če sem pravilno napisala; (v glavi imaš tudi njihovo reklamo), so zelooo elastične in so mi takrat prišle še kako prav in prav so mi tudi sedaj. Jaz sem jih kupovala v Merkatorju ali Modiani; verjetno pa jih imajo še kje drugje.
Sicer niso najbolj poceni a so zračne, elastične, s pestro izbiro barv in na sploh imenitne.

Jaz sem pa vedno nosila navadno spodnje perilo, edine nosečniške sp. hlače, ki sem jih imela, sem oblekla samo enkrat, pa sem se v njih počutila kot izgubljena v velikaaanskem šotoru. Si pa nameravam kupiti ene par tistih z bolj nizkim pasom.

Tudi jaz imam nekaj spodnjic iz microfile, ampak se mi zdi, da nekako ne dihajo, ker niso bombažne. Hvala vseeno.

Lep pozdrav!

Joj, o perilu iz katalogov res ne bi znala nič povedati. Sama sem si kupila nosečniško perilo Mothercare v Emporiumu – je cenovno ugodno, lepo in udobno. Imela sem sp. hlačke, ki pridejo pod trebuščkom, in tiste, v katere “paše” cel balon :)))

čao

jaz si pa nisem kupila nobenega extra nosečniškega perila – zakaj pa navadne spodnje gate ne bi bile dovolj dobre, saj pridejo potem lepo pod trebuh?! Nabavila sem si le ojačane in večje :))) modrčke.

lp tanja

New Report

Close