Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Notranji minister Boštjan Poklukar bi moral odstopiti.

Notranji minister Boštjan Poklukar bi moral odstopiti.

Prišli so ven zaupni dokumenti, da je Poklukar bil leta 1991 na strani JNA in ne na strani Slovencev kateri so se borili za osamosvojitev Slovenije.

Ali je lahko tak človek sploh notranji minister ?

če biti vedel kakšen je on, (jaz vem), tega niti  za navadnega vojaka ne bi dal.

Interpelacija cele vlade prihaja

Odgovor na objavo uporabnika
xxl182, 11.02.2024 ob 09:25

če biti vedel kakšen je on, (jaz vem), tega niti  za navadnega vojaka ne bi dal.

JJ ga je sprejel   v sluzbo iz JLA.  Vsi dokumenti so objavljeni.   Jugodikcija, jugopriseljenska politika. A zdaj bi ga pa rusil isti, kot ga je sprejel.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5615, 11.02.2024 ob 09:17

Prišli so ven zaupni dokumenti, da je Poklukar bil leta 1991 na strani JNA in ne na strani Slovencev kateri so se borili za osamosvojitev Slovenije.

Ali je lahko tak človek sploh notranji minister ?

Ja…kasno Marko na Kosovo stize. Nam je kasno. Prekasno.

Dobro jutro nestrpneži, ukinite celo državo. Interpelacija zoper vse.

Slovenija itak nujno rabi komplet reset!

Sodoma in Gomora sta morali tudi pod ogenj zaradi razvratov in zločinov.

 

ja prosim

tko je. jaz se takrat, nisme ukvarjal z politiko. meni se je šlo samo za mojo službo. da jo delam kot se zagre.  jaz njega poznam tko. ne osebno ful, vem pa tko iz  različnih  kako bi rekel, temu, srečanj kje, ko grše mimo, ko čuješ kaj govori, v pogovoru.  on je bil na poveljstvu za podporo.  škilooki neotesanc. nesramen do vojakov, nermanen do vseh. vzvišen do konca. pisal tito njegovo pravlco delam protkol. to je bil jaz sploh en vem kaj, vojaški uslzbenec, al kaj je bi.  saj vojak z tak oškilato oko ne moreš biti.  to je taki luzer.  to je taki luzer od luzerja.  to je pokveka od človeka.  jaz njemu ne bi dal niti 5 narisnaih ovac za čuvat.  jaz ne vme kod ga je kam postalvjal in zakaj. nimam pojma. jaz samo povem kaj vem.  ker je bil od nekoga postavljen še ne pomeni da je tisti, ki ga je postavil tko zajebal. mogoče je takrat videl kaj v njem.  jaz nisme nikoli videl nič v njem.  tone zna niti bidona vode nasadit na  vodomat. tistega balona. ja?   sploh pa je tko. če bi policija bila kaj vredna, bi rekli.  glejte, stavkamo. dokelr ne boste zbrali za notrnajega ministra nekega dolgoletnega zapslenega v SEPU. nekoga ki res zna vse.  nekoga ki ima res spsoštovnaje in ve kaj dela in ga ljduje zaposleni spoštujejo in cenijo.  ne pa nekega poklukara pofukanega no.  kakšno vezo ima on z policijo.  on še za navandega vojaka, kam moli VP, kam moli  karkoli drugza ni sposoben. kam moli za nekega ministra.  ki daje javno izjave, da je doma pri ženi nali kužek. da dobi fukat ko žena reče.  TO ZAME NI MISNITER ZA POLICIJO.  če pa je to zate pravi človek pa ne vem. ta je totalno luzaer od luzerja. to je vsa resnica  vsega.

Mekinin Insajder je Pokljukarja pobaral po izobrazbi, ker je sam ob prijavi v SV navajal, da je priučen kuhar s specializacijo iz govejega golaža, PR ministrstva jim je odpisal, da minister na taka vprašanja ne bo odgovarjal. Svašta.

Vir: https://insajder.com/slovenija/kako-je-bostjan-poklukar-zakuhal-svojo-lastno-afero

New Report

Close