Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek nov forum

nov forum

Zanima me ali je možno, da bi se oblikoval nov forum in sicer s pravnimi nasveti? Glede na to da smo vsi v življenju enkrat postavljeni v situacijo, ko bi potrebovali kakšen pravni nasvet, recimo zapuščinske obravnave, problemi pri zaposlitvi… menim, da bi marsikomu prišel prav. Za tiste drobne stvari, ko ne moreš kar klicati odvetnika, zgubiš pa veliko časa, ko kličeš po državnih ustanovah in iščeš informacije. Me samo zanima, če se da?
LP lola

Tudi jaz se strinjam, predvsem, ker so to UPORABNE, vsakdanje zadeve.

kdo bi pa odgovarjal????

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kakšen mlad in zagnan pravnik.Ali pa star in izkušen maček. A misliš, da se ne bi noben našel?
lola

predlagajte koga

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Problem je v tem, da je pravo tako široka zadeva, da en človek ne more odgovarjati na vse: na odškodninske tožbe, na tožbe glede delitev premoženja, na probleme okrog preživnin, sosedske spore itd, itd, da ne govorimo o kakih bolj specifičnih primerih…variant je neskončno.
Za vse to so različne specializacije in za marsikak primer bi moral moderator tega foruma pošteno brskati, da bi zares odgovoril. Ne vem, če je to smiselno pa tudi – kdo bo to delal, ko odvetnik raje pokasira za nasvet?:))

Ne rečem, da gre vsem za denar, to je bil bolj hec, a dejstvo je, da bi ta forum moralo voditi več ljudi, ali pa bi dajal res zelo zelo splošne nasvete.
Moja mama je stručko v pravu, ker ima pač že dolgoletne izkušnje – a na svojem področju. Ko jo sprašujejo o drugih stvareh, lahko pove le zelo na splošno ali le napoti drugam.
Kar se tiče pa “mladih” – lahko je zagnan in se bo tudi sam kaj učil preko tega, a je pa tako, da brez izkušenj lahko le malo svetuje, sploh za različna področja.

saj je na vseh področjih tako – poznaš tisto, kar delaš. Tudi zdravstveni forumi so ločeni: psihiatrija, splošno zdravje (kar je specializacija!), stomatologija(celo ločena za otroke in odrasle), zdaj še srce ter kronična utrujenost, psihologija, potem motnje hranjenja, hujšanje… – vse bi lahko tretirali pod “zdravstveni” forum, a en sam človek ne bi mogel na vse to odgovarjati.

No, mogoče se pa motim in najdemo kakega prekaljenca, ki bi nam vsem prav prišel!:))

Sicer dajem seveda glas ZA.

Jaz sem 7x ZA!!!!

Je pa res, da je pravo razdeljeno na kar nekaj podrocij in da tu ne gre mesati jabolk in hrušk.

No, za kazensko pravo predlagam odvetnisko druzbo Čeferin :)))))

Za ostala podrocja pa ne vem, premalo imen je v javnosti, ker se po zakonu ne smejo reklamirati.

New Report

Close